Кошик
225 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Пароконвектомати та конвекційні печі

Професійне кухонне обладнання сприяє зростанню бізнесу у сфері громадського харчування, так як спрощує і оптимізує роботу персоналу на кухні. Пароконвектомат – різновид кухонного теплового обладнання, яке має декілька режимів поєднання пари і конвекції для швидкого і ефективного приготування їжі. Зручний інтерфейс, високий рівень автоматизації та програмування робить це обладнання безцінним і вигідним вкладенням у розвиток бізнесу.

Які функції виконує пароконвектомат?

Пароконвектомат можна сміливо назвати дивом інженерної думки, так як він здатний забезпечити до 70% всіх відомих нам видів теплової обробки продуктів харчування. Купуючи конвектомати, Ви отримуєте в одному обладнання декілька вбудованих апаратів. Тобто Ви маєте жарова шафа, пароварку, конвекційну піч, сковороду, электроварку, котел пищеварочный і плитку в одному обладнанні. Якщо розібрати вартість окремо взятих агрегатів, то вона буде в сумі перевищувати вартість одного пароконвектомата. Відкриваючи бізнес фаст фуду, кафе або ресторан, важливо заздалегідь ознайомитися з різновидами професійного кухонного обладнання, щоб підібрати для себе найбільш оптимальні моделі.

Будь-кухар Вам скаже це обладнання незамінний на кухні будь-якого закладу громадського харчування. Наша компанія "Е-груп" (Україна) пропонує Вам пароконвектомат купити від компаній виробників Rational, Apach і Convotherm.

Які існують основні режими роботи конвектомата?

  • Пар. Приготування на пару здійснюється при 100% вологості і температурі від +80 до +120 С.
  • Конвекція. Такий режим полягає в циркуляції гарячого повітря. Такий режим, як правило, використовується для випічки і смаження без супроводу пара і при температурі від +30 до +250 С.
  • Низькотемпературний пар. Здійснюється максимально щадить обробка продуктів парою при температурі від +30 до +99 С.
  • Регенерація Finishing. Завдяки такому режиму страви готуються для подання на стіл швидко і без "стресу" для продуктів. Ця функція припускає постійне підігрівання продуктів, так як тепер можна готувати швидко і вживати свіжу або вмить підігріту їжу.
  • Режим Cool down. Це швидке охолодження камери обладнання без пошкодження її покриття.

Завдяки такій різноманітності режимів, з допомогою пароконвектомата можна здійснювати запікання, тушкування, варіння на пару, випічку, припускання, смаження, регенерацію і расстойку. Ефективне і економічне устаткування, особливо коли необхідно готувати в промислових обсягах.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner