Розстоєчні шафи
Розстоєчні шафи для тіста від італійських заводів Unox, Smeg і Apach.
Смачна, ароматная і повітряна випічка – це межа мрій багатьох господинь і кухарів. Але не завжди якість випічки залежить тільки від інгредієнтів. Правильно приготоване тісто і комфортні умови для його бродіння також впливають на кінцевий результат – тобто на випічку.
Будинки досягти ідеального результату цілком реально, оскільки немає потреби у великих обсягах. А ось для конвейерного виробництва випічки в кафе, пекарнях та інших закладах громадського харчування можна і потрібно спростити завдання, і довірити підготовку дріжджового тіста до випікання професійному обладнанню – расстоечному шафі.
Для чого використовується розстоєчну шафу?
Розстоєчну шафу має своє унікальне призначення – він витримує тестові заготовки хлібобулочних виробів з дріжджового тіста перед подальшою випічкою. Розстойка здійснюється заморожених або свіжоприготовлених напівфабрикатів. У такому шафі створюється сприятливе середовище для того, щоб тісто «підходив», а саме: температура до 40-45С і вологість-75-85%. Таке середовище сприяє відновленню структури дріжджового тесту, яка спеціально була порушена при формуванні. За часом цей процес займає близько 40-60 хвилин. Тісто в расстоечном шафі збільшується приблизно в 1,5-2 рази. Такі шафи, як правило, оснащені системою парозволоження, з допомогою чого є можливість плавно регулювати температуру в шафі.
Розстоєчну шафу знаходить своє застосування не тільки у великих кондитерських цехах та хлібобулочних комбінатах, але і широко використовується в маленьких кафе, готелях, ресторанах та закладах швидкого харчування.
Наша компанія займається реалізацією расстоечных шаф для тіста італійських брендів Unox, Smeg і Apach. За допомогою цього професійного кухонного обладнання Ви зможете оптимізувати важливі процеси на виробництві.
- -20%Залишився 41 день
- -12%Залишився 41 день
- -10%Залишився 41 день
- -20%Залишився 41 день
- -20%Залишився 41 день
- -20%Залишився 41 день
- -21%Залишився 41 день
- -17%Залишився 41 день
- -12%Залишився 41 день
- -13%Залишився 41 день
Поради щодо вибору розстоєчної шафи
- Звертайте увагу на сучасні нові моделі шаф, так як вони мають більший функціонал.
- Особливу увагу слід звертати на продуктивність шафи. Вона може бути сервіс, змінна або добова. Необхідно розраховувати час на виробництво хлібобулочних виробів, так як розстойка вимагає більшого часу, ніж саме випікання. Якщо Ви прийняли рішення придбати розстоєчну шафу, вибирайте обладнання з продуктивністю вище, ніж у звичайного духового або жарочного шафи.
- Необхідно враховувати обладнання, на якому буде випікатися продукція. Вибираючи розстоєчну шафу, підбирайте його так, щоб була можливість автоматизувати процес виробництва хлібобулочних виробів по максимуму.
- Оскільки ізоляція в расстоечном шафі вкрай важлива, звертайте увагу на зовнішню обшивку шафи. Вона не повинна мати зазорів, дірок і вм'ятин.
- Від рівня теплоізоляції залежить успішність розстоювання тіста. Особливу увагу приділяйте при виборі обладнання цьому параметру.
- Розстоєчну шафу цінний здатністю підтримувати і регулювати всередині шафи оптимальну вологість.
- Зручними і функціональними елементами шафи розстоєчної є дверцята зі склом. Процес розстойки можна контролювати, уникаючи постійних протягів при відкритті.