Кошик
205 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Шашличниці професійні

Шашлики не потребують реклами. Смажене мариноване м'ясо – улюблене блюдо літнього асортименту ресторанів і кафе. Ідеально, коли заклад має відкриту площадку, на якій можна розмістити мангал на дровах. Але і відсутність такого майданчика - не привід виключати з меню закладу ресторанного найпопулярніша страва з м'яса – шашлики. У такій ситуації можна використовувати шашличницю електричну.

Електрична шашличниця - це різновид електричного гриля, який може використовуватися як в домашніх умовах, так і в професійних, незалежно від погодних умов.

Професійні шашличниці, як правило, випускаються з більшою місткістю за кількістю шампурів і з більш високою потужністю тенів.

За розміщення шампурів, що випускаються електричні шашличниці можуть бути горизонтальними і вертикальними. Горизонтальні шашличниці виглядають так само, як традиційний мангал. Шашличниці з горизонтальним розміщенням шампурів можна застосовувати як барбекю, використовуючи решітку для запікання продуктів. Вертикальні шашличниці більше схожі на грилі для шаурми. На відміну від традиційного мангалу, електричні шашличниці обладнані спеціальними лотками для збору жиру.

Використовувати электрошашлычницу можна не тільки для приготування м'ясних і рибних шашликів. З її допомогою можна запікати на шампурах будь-які овочі, ковбасні вироби (сосиски, ковбаски), гриби і морепродукти (креветки).

Процес смаження продуктів у електричної шашлычнице відбувається під дією тепла, випромінюваного електричними тенами. Від потужності нагрівальних тенів залежить час приготування шашликів. Діапазон потужності для професійних шашлычниц коливається від 1000 до 2500 Вт. Температурний режим тенів регулюється. При наявності в моделі декількох тенів, регулювання може бути незалежною.

Багато моделі шашлычниц обладнані функцією автоматичного обертання, що значно спрощує процес приготування шашликів.

При виникають труднощі у виборі електричної шашличниці – зв'яжіться з нами. Маючи багаторічний досвід у підборі обладнання для ресторанного бізнесу, ми підберемо для Вас найбільш оптимальний варіант.

При виборі електричної шашличниці для ресторанного бізнесу необхідно враховувати багато чинників, що впливають на якісну роботу цього обладнання:

- розмір площі, де планується розмістити электрошашлычницу;

- продуктивність шашличниці;

- наявність знімних деталей, що спрощують догляд за электрошашлычницей;

- наявність додаткових функцій (автовращеніе шампурів, таймери);

- матеріал корпусу і т. д.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner