Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Холодильне обладнання для ресторану

Одним з важливих елементів хорошої роботи ресторану чи кафе можна назвати якість видаваних страв. А свіжість і смакові якості продуктів, з яких вони приготовлені, безпосередньо залежать від місця їх зберігання. Якісне холодильне обладнання для ресторанів не примха, а запорука успішного процвітаючого бізнесу.

холодильники для ресторануРинок професійної техніки для HoReCa пропонує велику кількість різнопланової холодильного обладнання для ресторанів, призначення та необхідність якого буває складно розібратися. Найбільш затребуваною технікою на професійній кухні можна назвати професійні холодильники, холодильні шафи, шафи шокової заморозки і холодильні столи. Це обладнання служить для довго - чи короткотривалого зберігання вихідних продуктів, напівфабрикатів або готових страв в умовах зниженої температури.

У цій лінійці обладнання можна особливо виділити холодильні столи. Це обладнання популярне завдяки поєднанню функцій холодильника і робочої поверхні. Таке поєднання дуже зручно при розміщенні в невеликому приміщенні.

Друге місце по популярності холодильного обладнання для ресторанів займають холодильні вітрини. Вони призначені не тільки для зберігання продукції, але і для її презентації. Як правило, холодильні вітрини мають одну відкриту площину або скляну стінку, яка дозволяє демонструвати розміщену в ній продукцію.

Вузькоспеціалізоване ресторанне заклад може мати потребу в такому ж спеціалізованому холодильному обладнанні для ресторанів. До такого обладнання відносяться, наприклад, холодильний стіл для піци, саладетта, які застосовують в піцеріях. Ця різновид холодильного обладнання може поєднувати в собі різні варіації:

- зберігання гастроємкостей з продукцією + робочий стіл+ холодильне відділення;

- робочий стіл + холодильне відділення;

- зберігання гастроємкостей з продукцією + холодильне відділення та ін.

Ще один різновид вузькоспеціалізованого холодильного обладнання для ресторанів – салат бари. Салат бар – це спеціальні холодильні вітрини, які застосовують для організації шведських столів.

Все різноманіття холодильного обладнання для ресторанів, вимагає тривалого вивчення і розуміння. Економте свої сили і час – звертайтеся до професіоналів.

Наша компанія вже багато років займається підбором і поставкою професійного обладнання для HoReCa і допоможе підібрати техніку з урахуванням Ваших умов і вимог.

Холодильное оборудование для ресторана, кафе, пекарни, кондитерской с лучшими ценами и условиями поставки вы всегда найдете на нашем сайте или посетив нас в Днепре, Харькове и Одессе!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner