Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Обладнання для копчення, дозрівання і сушіння

Копчення і сушіння - найдавніші види збереження продуктів. Але якщо в минулі століття приготування копченостей і сушіння було тривалим і трудомістким процесом, то зараз, з допомогою сучасного обладнання час приготування копчених і висушених продуктів значно скорочено, а технології дозволяють проводити ці роботи і одній людині.

У 21 столітті копчення втратило свою роль, як єдино можливий спосіб консервації м'ясних і рибних продуктів для тривалого зберігання, але залишається одним із затребуваних – для приготування традиційних страв.

Сучасне професійне обладнання для копчення можна зустріти не тільки на спеціалізованих підприємствах або фермерських господарствах, але і в закладах громадського харчування: ресторанах, пабах.

Вибір професійних коптилен величезний:

- коптильні шафи (коптильні);

- настільні і підлогові коптильні печі;

- печі для низькотемпературного копчення.

Обладнання для копчення - коптильні, представлені в цьому розділі, відносяться до електричного устаткування. Вони оснащені електричними тенами, завдяки яким продукт проходить теплову і димову обробку. Для створення диму використовується деревна тріска, яка тліє під дією тепла від тена. Все обладнання для копчення оснащений зручною системою регулювання температурного режиму та вибору часу копчення, виконано з жароміцних матеріалів, може мати в своїй комплектації додаткові елементи: піддони, решітки, щипці. Деякі моделі коптильних печей можуть застосовуватись і в якості духовки.

Сушка – як вид заготівлі і збереження продукції теж не варто в технологічному минулому. За допомогою сучасного обладнання для сушіння фруктів і овочів – дегидраторов, цей процес не тільки спростився, але і дозволяє отримувати продукти харчування в новій якості. Устаткування для сушіння овочів і фруктів, представлена в цьому розділі може використовуватися і на підприємствах громадського харчування і в побуті.

Обладнання для визрівання м'яса буде цікаво для стейк - барів та закладів, які спеціалізуються на м'ясних стравах. Процес ферментації, який м'ясо проходить в шафах для дозрівання, поліпшує її смакові якості і є обов'язковою складовою в технології приготування якісних стейків.

У всьому різноманітті техніки, зібраної в цьому розділі, не завжди можна швидко розібратися. Наші фахівці завжди нададуть вам кваліфіковану допомогу та консультацію, при виборі будь-якого обладнання для вашого бізнесу. Звертайтеся!

Компания E-group обеспечивает поставки объектам общественного питания современной техники для приготовления пищи, такой как: коптильная (коптильни Istoma, Helia Smoker); витринами/шкафами/ферментаторами для вызревания (выдержки) мяса (немецкие и итальянские марки: Dry Ager/Mastro и Tecfrigo/Arredo Inox соответственно); сушильная, представлена дегидраторами Excalibur и Hendi. 

На весь ассортимент предоставляется собственная гарантия нашей компании, а также техническое обслуживание по всей Украине (Днепр, Одесса, Харьков, Киев и так далее). 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner