Кошик
214 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Вакуумні пакувальники та sous vide

вакуумні пакувальники купити українаІнноваційні розробки кухонного обладнання нового покоління дозволяють в нинішній час подбати про збереження продуктів харчування зручним і надійним способом. Щоб продовжити термін зберігання товарів, достатньо придбати вакуумний пакувальник, що забезпечує надійний захист від пропускання повітря і потрапляння шкідливих мікробів.

Вакуумний пакувальник – це обладнання, що створює повну герметизацію продуктів харчування. На відміну від звично використовуваних пакетів і фольги, дана упаковка не тільки зберігає смакові якості продуктів, але і зберігає їх від обвітрювання, пересушування, втрати первісного вигляду. Апарати вакуумного пакування поділяють на побутові та промислові. У першому випадку – це невеликих габаритів установка з нержавіючої сталі з простим і зручним механізмом роботи. Виробниче обладнання виготовляється не тільки з нержавіючих металів, але і тих, які протягом тривалого експлуатаційного строку витримують максимум робочих циклів. Вони, відповідно, набагато більше побутових, і при цьому оснащені більш складним механізмом дії.

Переваги вакууматора

  • Надійна герметизація;
  • Збереження свіжості продуктів;
  • Простота використання;
  • Ефективність, надійність;
  • Доступна вартість.

Технологія Sous Vide ще кілька тому здавався нездійсненним і дорогим методом приготуванням їжі, який не мав шансів прижитися в нашій країні. Але сьогодні міфи спростовуються наявністю даних апаратів у багатьох ресторанах і великих закладів громадського харчування, де клієнт може отримати баранячу ногу в приготованому, запечатаному вигляді не за півтори години, а всього за 15 хвилин.

Sous Vide -це приготування продукту в вакуумі під впливом низьких температур. Головна особливість такого інноваційного підходу до готування їжі в тому, що продукти в вакуумі повністю зберігають корисні вітаміни, мають привабливий зовнішній вигляд і залишаються у власному соку. Зберігати приготовану рибу, не порушуючи цілісності упаковки, можна до 6 діб, м'ясо до 20 діб, а овочі – 45!

Обладнання для приготування їжі технологією Су Вид на сьогоднішній день не менш популярне, ніж вакуумні установки, тому підприємці прагнуть обов'язково придбати його на кухню.

Купити вакуумні пакувальники в Україні тепер не так важко, якщо відвідати онлайн-каталогу компанії «Е-груп».

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner