Салат бари холодильні, столи для піци
Швидке і здорове харчування, яке включає в себе багато овочів і фруктів – остання тенденція в суспільстві, на яку неможливо не звертати уваги закладам громадського харчування. Це новий напрямок, природно, знайшло відображення і в професійному обладнанні, яке пропонують виробники.
Необхідність демонструвати велику кількість різних продуктів при організації шведських столів призвело до появи салат-барів.
Салат-бари холодильні - це вдосконалені столи, на яких можна зберігати нетривалий час швидкопсувні страви в охолодженому стані. Ці відкриті вітрини чудово демонструють і дають доступ до розміщених на них продуктів. Конструкція салат - бару холодильного більше нагадує тумбу зверху якої встановлюються гастроємкості з готовими стравами. Внутрішній простір столу використовується для зберігання продуктів при зниженій температурі від 0 до 10 оС. По розташуванню і конструкції салат – бари можуть бути острівними або пристінними, стаціонарними або пересувними. Використовуватися салат – бари можуть як самостійно, так і в лініях роздачі.
Холодильні салат – бари обладнані статичною системою охолодження, яка гарантує збереження товарного вигляду продуктів в ідеальному стані. Більшість моделей салат – барів виконані з нержавіючого сплаву.
Ще одна новинка для громадського харчування – столи для піци. Це вузькоспеціалізоване обладнання, яке застосовується в закладах, що пропонують у своєму меню піцу. Стіл для піци поєднує в собі вітрину для начинок і робочу поверхню для виготовлення самої піци. Таке поєднання дозволяє покупцеві вибрати бажану рецептуру, а піццайоло тут же виконати замовлення.
Робоча зона столу для піци виготовляється з відшліфованого граніту і служить в якості основи для розкачування тіста.
Над робочою зоною розташована прозора вітрина, в якій розміщуються інгредієнти, що входять в начинку для піци. Продукти містяться в охолоджуваних гастроємності, і тривалий час зберігають свою свіжість і товарний вигляд.
Так само, як і в холодильні салат-бари, столи для піци мають внутрішні полиці для зберігання продуктів. Деякі моделі, крім полиць, обладнані ще і висувними ящиками для посуду або інвентаря.
При виборі салат-бару або столу для піци необхідно враховувати безліч факторів і характеристик. Довірте вибір такого обладнання нашим фахівцям! Ваш бізнес отримує нову якість!
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -15%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -20%Залишилось 22 дні
- -15%Залишилось 22 дні
Пиццерийный стіл (саладетта, холодильний салат-бар) займає особливе місце. Велика гранітна стільниця з високими гранітними бортами – це ідеальне робоче місце для приготування піци. Така поверхня дозволяє легко і ідеально рівно розкачувати тісто. Зверху над гранітної стільницею, зручно для кухаря, встановлена холодильна вітрина скляна з набором гастроємкостей для зберігання продуктів.
Для владельцев ресторанов пиццерийный стол станет незаменимым помощником. Его используют для приготовления пиццы, а также других блюд. В пиццерийный стол встроено большое количество емкостей для хранения ингредиентов. Решение купить пиццерийный стол позволит сделать работу на кухне любого ресторана максимально быстрой и качественной.