Кошик
192 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, 3 поверх, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Електромеханічне обладнання для закладів громадського харчування

Пройшли ті часи, коли на кухні всю техніку та пристосування можна було перерахувати на пальцях однієї руки, а основні підготовчі роботи виконувалися вручну. Сучасна технічна революція добралася і до цієї сфери нашого життя. Різноманітне обладнання та пристрої заповнили професійні і домашні кухні, полегшуючи і прискорюючи процеси підготування продуктів для приготування їжі.

Електромеханічне обладнання для закладів громадського харчування - це кілька груп пристроїв, які об'єднані спільним призначенням та однакової конструкцією. Практично на будь-якому етапі приготування їжі в технологічному ланцюжку заклади громадського харчування можна поставити надійну техніку, яка частково або повністю замінює ручну працю.

На першому місці стоїть обладнання для миття і очищення продуктів. Ця група включає в себе всі картоплечистки, апарати для очищення коренеплодів, овощемойки.

Потім в процес вступає обладнання для подрібнення та різання. До нього відносяться пилки для різання, м'ясорубки, овочерізки. Основна функція цих пристроїв спрямована на отримання подрібнених або порізаних до потрібного розміру сирих продуктів.

Таке ж призначення мають слайсери хлеборезочные машини, але вони використовуються при нарізці готового продукту (сир, ковбаси, хлібобулочні вироби) і можуть застосовуватися як самостійна техніка.

Електромеханічне обладнання для перемішування (міксери, блендери, куттери, фаршемішалки, тістоміси) служить для отримання однорідної маси продукту.

Формувальні пристрою (тісторозкатувальні машини, апарати для макаронних виробів, шприци для фаршу) дозволяють швидко надати підготовленим продукту необхідну форму.

Є в переліку електромеханічного обладнання для закладів громадського харчування і універсальні пристрої. Це багатофункціональні кухонні комбайни, які завдяки змінним насадкам можуть виконувати безліч процесів на різних етапах приготування.

Різноманітність моделей, характеристик і виробників у цьому розділі дозволить обрати якісне та надійне електромеханічне обладнання для закладів різного спрямування. При необхідності, наші фахівці нададуть додаткову інформацію про товари, а також допоможуть підібрати оптимальний варіант для вашого бізнесу. Звертайтеся! Ми завжди на зв'язку!

Электромеханизированная техника для ресторанов, кафе, производств, пекарен 

В данном разделе представлены мясорубки, слайсеры гастрономические, овощерезки и овощечистки, куттеры, планетарные миксеры, тестомесильные машины, пилы для мяса, тестораскаточные машины, миксеры ручные, бликсеры, аппараты для приготовления макаронных изделий и картофелечистки промышленные от "E-group". 

Электромеханическое оборудование является незаменимым оптимизатором многих технологических процессов на профессиональной кухне. Основное предназначение электромеханического оборудования ― обработка продуктов, которые в последствии попадают на стол или используются в качестве ингредиентов для приготовления блюд.

Е-Групп - прямой поставщик оборудования для пищевых производств, цехов, общепита. Мы организуем доставку, монтирование и обслуживание, а также за нами собственная гарантия. Звоните!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner