Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Подрібнювачі харчових відходів

Подрібнювачі харчових відходів у нашій країні не набули ще досить широкій популяризації. Хоча в інших країнах це кухонне обладнання поширене не тільки в професійній сфері ресторанного бізнесу, але й побуті.

Чим же цікаві подрібнювачі харчових відходів?

Очевидно, що в процесі приготування їжі формується велика кількість харчових залишків, які необхідно своєчасно видаляти з приміщення для дотримання гігієнічних норм.

У закладах громадського харчування така проблема стоїть ще гостріше, оскільки кількість відходів в десятки разів перевищує побутові обсяги.

Подрібнювачі/діспоузери дозволяють простим способом вирішувати проблему наявності продуктових залишків на професійній кухні. Ці пристрої подрібнюють до найдрібніших частинок харчові покидьки різної твердості, до дрібних кісток, і виводять їх в каналізаційну систему.

Принцип роботи діспоузера

Діспоузер - це ємність з вмонтованою камерою подрібнення, в якій встановлена спеціальна терка із сплавів підвищеної міцності. Він підключається до системи водовідведення під кухонною мийкою. Процес перемелювання стартує при включенні пристрою, подрібнені відходи виводяться в систему каналізації з проточною водою.

Фактори та показники, що впливають на вибір кухонного подрібнювача відходів

Не дивлячись на простоту цього обладнання при його виборі необхідно врахувати деякі:

1. Місце установки. Моделі подрібнювачів відходів відрізняються по висоті і перш ніж купити цей прилад, необхідно визначити місце його установки і можливу допустиму висоту. Стабільність напору у водопровідній системі.

2. Стабільність напору у водопровідній системі. Наявність хорошого напору у водопровідній системі дозволяє вибрати і встановити механічний (гідравлічний) діспоузер, який працює тільки за рахунок припливу води. При перебоях в водоподаче краще встановлювати електричний діспоузер, робота якого не залежить від напору води в системі.

3. Об'єм камери подрібнення

Об'єм камери подрібнення безпосередньо залежить від кількості одночасно перероблюваних відходів. Якщо на кухні планується великий обсяг харчового сміття, то розумно загострити увагу на моделі великим об'ємом камери подрібнення.

4. Матеріал корпусу і основних елементів

Прийнятним матеріалом для подрібнювача харчових відходів вважається нержавіюча сталь з додатковим антикорозійним покриттям. Тільки такий матеріал дозволяє цього пристрою безперебійно працювати в умовах постійного контакту з водою.

У цьому розділі нашого інтернет майданчики презентовані профі подрібнювачі харчових відходів для закладів громадського харчування. Наші менеджери підберуть відповідну модель цього обладнання для будь-яких умов експлуатації. Звертайтеся!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner