Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Млинниці професійні

Млинниці для ресторануМлинці – страва яке швидко перекочувала з домашньої кухні у вуличну. І справа не тільки в тому, що млинці – це універсальна їжа, яка може мати різні смаки, завдяки начинці, але і в тому, що готувати їх у точках фаст-фуду можна швидко і легко на професійних блинницах.

Професійна млинниця (млинцевий апарат) – це вдосконалена домашня сковорода, яка допомагає готувати млинці одного розміру, однакової товщини і ступеня підсмажування за 3-4 хвилини. Млинниця - вузькоспеціалізоване обладнання, з її допомогою можна випікати млинці з різного виду борошна (кукурудзяного, пшеничного, гречаного, житнього, вівсяного), всі різновиди оладок, а також кілька видів спеціальних коржів для етнічної азіатської кухні. Кількість видів млинців, які можуть бути в меню точки фаст-фуду, не піддається підрахунку і залежать тільки від фантазії кухаря.

Млинниці мають досить компактний розмір і можуть бути розміщені в приміщенні будь-якої, навіть дуже маленькій площі. Конструкція професійної млинниці теж не відрізняється складністю.

Стандартна комплектація включає в себе:

- корпус – підстава;

- робочу жарочную поверхню різного діаметру (від 350 мм до 400 мм);

- нагрівальний елемент (електричний спіральний тен або газовий пальник);

- панель управління з терморегулятором і світловим індикатором.

Ідеальна випічка млинців досягається за рахунок рівномірного нагрівання всієї площі жарочної поверхні, яка виробляється з чавуну або високоякісної нержавіючої сталі. Для поліпшення якості випічки, деякі моделі блинниц, мають антипригарне покриття робочої площини.

Моделі електричних блинниц можуть відрізнятися величиною споживаного напруги (220 В і 380 В).

Приготування млинців на професійній блиннице вимагає певної вправності, але теж являє собою дуже простий процес.

Для роботи блинницу необхідно нагріти до потрібної температури. На погретую робочу поверхню нанести рідке млинцеве тісто і швидко розрівняти спеціальним валиком або лопаткою. Через 1-2 хвилини блін перевертають на іншу сторону і знімають після готовності. Цей швидкий процес дозволяє готувати від 30 до 150 млинців в годину.

Вибір професійної млинниці теж достатня проста справа! Зателефонуйте нашим менеджерам і отримаєте всю необхідну інформацію для купівлі цього обладнання для Вашого бізнесу!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner