Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

М'ясорубки та промислові фаршемішалки

      Професійні м'ясорубки і фаршемішалки.

Професійні м'ясорубки і фаршемішалки – це промислове м'ясопереробне обладнання. Складно уявити в наш час професійну кухню без електричної м'ясорубки. Промислові м'ясорубки і фаршемішалки широко використовуються в кафе, ресторанах, закладах швидкого харчування, їдальнях, а також торгових точках, де реалізуються м'ясні продукти (супермаркети, павільйони ринків, м'ясні магазини).

Ніж професійні м'ясорубки відрізняються від тих, які використовуються господинями вдома на кухні?

Професійні промислові м'ясорубки і фаршемішалки відрізняються високою продуктивністю, потужністю і спеціальною комплектацією. Величезне значення має з чого зроблена м'ясорубка, оскільки від цього залежить її тривалість експлуатації і безпеку. У якісних м'ясорубках, як правило, деталі, які контактують з продуктами харчування, виготовляються з харчової нержавіючої сталі.

 промислові М'ясорубки можуть відрізнятися комплектацією ножів, а саме:

  • Мінімальний набір. У такий комплект входить ніж з лезо з одного боку, решітка універсальна і шнек. М'ясорубка з такою комплектацією підійде для невеликих кафе або ресторанчиків.
  • Повний набір (повний унгер). Така м'ясорубка включає в себе дві решітки, велику і дрібну, двосторонній ніж і шнек. Повний унгер буде ідеально підходить закладів, де є потреба у виробництві м'ясної продукції у великих обсягах. Як правило, це м'ясні комбінати, м'ясні павільйони ринків, виробничі столові і т. д. Продуктивність таких професійних м'ясорубок становить до 600 кг на годину.
  •  Середній набір (полуунгер). Ця комплектація передбачає таку ж саму начинку, як і повний унгер, крім дрібної і крупної решіток. Такі м'ясорубки є ідеальним устаткуванням для кафе і ресторанів середніх розмірів. Вони мають продуктивність 300 кг на годину.

Рекомендації по вибору професійних м'ясорубок.

Покупая мясорубку, важно определится с объемами работ, которые предстоит выполнять. Большая производительность – этот тот параметр, на который необходимо обращать в первую очередь. Если Вы делаете покупку для большого заведения общественного питания, мясорубка должна работать нон-стоп более 12-ти часов. Ценная функция «Реверс» поможет предотвратить наматывание жил на шнек, что существенно облегчит работу с мясорубкой и ускорит процесс подготовки фарша.

Наш інтернет магазин «Е-груп» (Україна) пропонує професійне обладнання, яке допоможе рости і розвиватися Вашому бізнесу. Ми реалізуємо промислові м'ясорубки і фаршемішалки, таких відомих світових брендів: Apach, EWT INOX, Fimar, Sirman.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner