Кошик
+380675517271
+380959373544
УкраїнаДніпропетровська областьДніпропроспект Олександра Поля, 11Б
«Е-групп» - оборудование для Вашего Бизнеса
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Вафельниці професійні

Апарати приготування вафельВафлі, як різновид десерту, відомі з 18 століття. Це солодке печиво з начинкою є практично у всіх кухнях світу. Хоча вони можуть трохи відрізнятися за складом інгредієнтів, що входять в тісто, принцип їх виготовлення скрізь один і той же. Вафлі отримують шляхом випікання рідкого тіста у фігурних формах, які називаються вафельниці.

Природно, що прогрес добрався і до цього кухонного обладнання. Зараз на професійних кухнях панують електричні вафельниці з великою різноманітністю фігурних форм. Хоча вафельниці для газових поверхонь теж є, але їх популярність не так велика, як електричних.

Электровафельницы дуже зручні в роботі, займають не багато місця, економічні і прості у догляді. Такі вафельниці являють собою дві робочі поверхні, які нагріваються електричними тенами і змикаються між собою. Поміщене на нижню площину рідке тісто, придавлюється верхньою площиною і протягом 2 - 3 хвилин запікається, купуючи фігурну форму.

Температуру випікання вафель в електричних вафельницах можна контролювати за допомогою терморегуляторів. А антипригарне покриття, яким оброблені жарочні поверхні, що виключає отримання якісних, пригорілі виробів.

Сучасний ринок професійних вафель може запропонувати кілька варіантів цієї техніки.

Вафельниці можна класифікувати по виду вафель, які вони випікають. За час свого існування, багато рецептів приготування і форми вафель отримали власну назву. І тепер виробники обладнання випускають видові професійні вафельниці. Це можуть бути вафельниці для бельгійських, віденських, англійських, чеських, американських, гонконгських та ін. вафель.

Назва цих вафельниц позначає не тільки країну в якій популярні ці борошняні вироби, але й передбачає її характеристики: форму вафлі, її особливий малюнок і глибину цього малюнка, від якого залежить товщина вафельного коржа.

За кількістю робочих поверхонь професійні вафельниці можна розділити на:

- однопотовые, мають одну жарочную поверхню;

- многопотовые, що мають дві і більше жарочні поверхні.

В якості матеріалу для робочих площин, як правило, використовують міцний і важкий матеріал – чавун.

У розділі нашого магазину представлені електричні вафельниці для випічки різних видів вафель. За розширеною інформацією звертайтеся до наших фахівців!