Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Шафи шокової заморозки

Відкриваючи будь-який бізнес, пов'язаний з громадським харчуванням, підприємець стикається з питаннями гігієнічності, різною якістю продукції, раціональним розподілом часу, економією витрат, а також зменшенням втрат ваги продуктів і різноманітністю страв. Багато проблем, пов'язані з цими питаннями можна вирішити, купуючи шафа шокової заморозки.

Будь-яке підприємство, будь то маленьке кафе або велика їдальня, буде більш ефективно працювати, якщо поставити шафу шокової заморозки. Професійна кухня потребує спеціалізованому обладнанні, яке оптимізує її роботу. Саме таке обладнання реалізує компанія «Е-груп» (Україна). У нас представлені світові бренди з виробництва шаф шокової заморозки Coldline, Forcar і Apach.

Шокова заморозка має ряд переваг, завдяки яким професійна кухня може працювати більш ефективно, а саме:

  • Гігієнічність. Санітарно-гігієнічні стандарти простіше дотримуватися, коли у Вашому розпорядженні є шафа шокової заморозки. Ризики зараження продуктів бактеріями зводиться до нуля, так як шокова заморозка працює швидко і на клітинному рівні.
  • Можливість економити час. Деякі страви можна приготувати заздалегідь і відкласти в шафу шокової заморозки. Таким чином, у період, коли менше клієнтів можна використовувати час для готування на перед. У дні або годинник великого попит, коли одночасно приходить багато клієнтів, персонал кухні і обладнання буде працювати без перевантаження, так як вироблені певні заготовки.
  • Істотна економія витрат. У літній сезон можна купити за вигідними цінами овочі і фрукти. Також завдяки шафі шокової заморозки можна робити заготівлі продуктів оптом, які продаються за дуже низькими цінами.
  • Продукты не теряют в весе. Продукты в обычном холодильнике имеют свойство терять свою естественную влагу, что влечет за собой потерю в весе и существенное ухудшение качества продуктов. Шоковая заморозка сводит к минимуму эти потери. При шоковом замораживании вся природная жидкость, которая содержится в продуктах, преобразовывается в микрокристаллы льда, которые сохраняют ткани продуктов. Таким образом потеря жидкости, минералов и витаминов исключается в процессе шоковой заморозки, что нельзя сказать за обычную заморозку в холодильных камерах.
  • Точность порций, заготовленных заранее. То, что Вы замораживаете в шкафу шоковой заморозки, то и по качеству, и по весу получаете на выходе. Таким образом Вы исключаете потери при избыточном приготовлении и порче продуктов.
  • Разнообразное и обширное меню. Приготавливая и охлаждая еду, Вы можете всегда иметь возможность предлагать своим клиентам широкий спектр блюд на выбор. Замороженная еда отлично сохраняет свои качества до 5 дней, а восстановление ее занимает не более 15 минут.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner