Фризери для морозива
Морозиво давно завоювало першість, як кращий літній десерт. Виробники змагаються у розмаїтті смаків цього ласощі, але все ж самим популярним залишається, морозиво, яке покупець може зібрати по своєму смаку. Така можливість з'являється при наявності в точки реалізації – фризера для морозива.
Фризер для морозива – це спеціалізований пристрій, за допомогою якого можна виготовляти морозиво з м'якою і твердою консистенцією, а також з різними смаками.
Технічне оснащення цього пристрою дає можливість швидко готувати якісний продукт за допомогою перемішування, насичення киснем і заморожування спеціальної підготовленої суміші.
Простий процес приготування та управління – головна перевага застосування такої техніки в будь-якому закладі громадського харчування.
Фризер для морозива. Який?
Виробники професійного обладнання постійно вдосконалюють техніку і пропонують все нові і нові моделі. Але все розмаїття моделей фризерів, присутніх на ринку, можна розділити за такими ознаками:
- вид морозива – м'який або твердий;
- місце розміщення - підлогове або настільне;
- продуктивність - кількість і обсяг ємностей для суміші;
- тип охолодження – повітряний або водяний;
- кількість ріжків – одно - або багаторіжкові.
Найбільш затребуваними можна назвати фризери для виробництва м'якого морозива. Ці апарати прості в роботі і керуванні, мають гарний дизайн, розрахований на залучення потенційних покупців. Морозиво, приготоване в такому апараті, не потребує додаткових морозильних пристроях для зберігання і реалізується у міру реалізації.
Приготувати морозиво в формі кульки можна у фризер для твердого морозива. Такі апарати доцільно купувати для великих закладів, де разом з фризером можливо розмістити холодильну вітрину для збереження і додаткової «гарту» твердого морозива.
Вибір підлогового або настільного фризера, а також його продуктивності залежить тільки від індивідуальних умов планованого або існуючого підприємства.
Кількість ріжків у фризері визначає кількість видів морозива, яке в ньому можна приготувати.
Однорожковый фризер – компактний пристрій, який дозволяє готувати морозиво одного смаку. Придбання такого апарату дозволить розширити асортимент невеликого закладу. З многорожковых апаратів найбільш популярні трьох ріжкові фризери, з допомогою яких можна приготувати морозиво трьох смаків. За ціною, продуктивності та асортименту – це самий оптимальний варіант для малого і середнього фуд-бізнесу.
У цьому розділі представлені фризери для виробництва морозива перевірених виробників. Довірте підбір, постачання та обслуговування цього устаткування нашим фахівцям!
- -12%Залишився 21 день
- -13%Залишився 21 день
- -15%Залишився 21 день
- -20%Залишився 21 день
- -15%Залишився 21 день
- -10%Залишився 21 день
- -15%Залишився 21 день
- -21%Залишився 21 день
- -15%Залишився 21 день