Кошик
225 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Фризери для морозива

Морозиво давно завоювало першість, як кращий літній десерт. Виробники змагаються у розмаїтті смаків цього ласощі, але все ж самим популярним залишається, морозиво, яке покупець може зібрати по своєму смаку. Така можливість з'являється при наявності в точки реалізації – фризера для морозива.

Фризер для морозива – це спеціалізований пристрій, за допомогою якого можна виготовляти морозиво з м'якою і твердою консистенцією, а також з різними смаками.

Технічне оснащення цього пристрою дає можливість швидко готувати якісний продукт за допомогою перемішування, насичення киснем і заморожування спеціальної підготовленої суміші.

Простий процес приготування та управління – головна перевага застосування такої техніки в будь-якому закладі громадського харчування.

Фризер для морозива. Який?

Виробники професійного обладнання постійно вдосконалюють техніку і пропонують все нові і нові моделі. Але все розмаїття моделей фризерів, присутніх на ринку, можна розділити за такими ознаками:

- вид морозива – м'який або твердий;

- місце розміщення - підлогове або настільне;

- продуктивність - кількість і обсяг ємностей для суміші;

- тип охолодження – повітряний або водяний;

- кількість ріжків – одно - або багаторіжкові.

Найбільш затребуваними можна назвати фризери для виробництва м'якого морозива. Ці апарати прості в роботі і керуванні, мають гарний дизайн, розрахований на залучення потенційних покупців. Морозиво, приготоване в такому апараті, не потребує додаткових морозильних пристроях для зберігання і реалізується у міру реалізації.

Приготувати морозиво в формі кульки можна у фризер для твердого морозива. Такі апарати доцільно купувати для великих закладів, де разом з фризером можливо розмістити холодильну вітрину для збереження і додаткової «гарту» твердого морозива.

Вибір підлогового або настільного фризера, а також його продуктивності залежить тільки від індивідуальних умов планованого або існуючого підприємства.

Кількість ріжків у фризері визначає кількість видів морозива, яке в ньому можна приготувати.

Однорожковый фризер – компактний пристрій, який дозволяє готувати морозиво одного смаку. Придбання такого апарату дозволить розширити асортимент невеликого закладу. З многорожковых апаратів найбільш популярні трьох ріжкові фризери, з допомогою яких можна приготувати морозиво трьох смаків. За ціною, продуктивності та асортименту – це самий оптимальний варіант для малого і середнього фуд-бізнесу.

У цьому розділі представлені фризери для виробництва морозива перевірених виробників. Довірте підбір, постачання та обслуговування цього устаткування нашим фахівцям!

Влітку хочеться чогось прохолодного та смачного, що може бути краще морозива. Для втілення цієї мрії в реальність знадобитися frizer, виробник м'якого замороженого пломбіру. Не маючи необхідності відпочивати, унікальна система змішування і здатність зберігати морозиво, горить про сто відсотковому попаданні в яблучко. Виносна торгівля це природна стихія апаратів з приготування м'яких пломбирных льодяників. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner