Кошик
208 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Вітрини (шафи) для сухого визрівання м'яса

Вітрини для сухого визрівання м'ясаЩоб зберегти смакові якості і поживні властивості м'яса, сучасні власники закладів громадського харчування прагнуть облаштувати кухонні приміщення функціональним обладнанням, здатним забезпечити дозрівання м'яса. Такі установки затребувані в ресторанах, їдальнях, де здійснюється приготування стейків, дозріває, сушиться і залишається свіжою м'ясна продукція.

Щоб купити вітрини сухого дозрівання м'яса, досить відвідати спеціалізований інтернет-магазин, яким є компанія «Е-груп», де представлений широкий асортимент установок від провідних світових виробників.

Особливості визрівання м'яса

Напевно, багатьом відомо, що парене м'ясо – це справді смачний і корисний продукт. Тим не менш багато хто вважає, що ферментовані вироби чинять шкоду людському здоров'ю. Варто розібратися, чи так це насправді.

Процес ферментації м'яса відбувається аналогічно витримці вина. Щоб досягти бажаного результату, м'ясо поміщають у спеціальні холодильні камери, встановлюючи оптимальну для ферментації температуру. Залежно від ступеня витримки, продукт отримує певні властивості. Витримка м'яса може тривати від кількох днів до кількох місяців.

В різних країнах цей процес здійснюють по-різному. До прикладу, в Британії визрівання відбувається у вакуумі, а не в холодильнику. Французькі кухарі воліють витримувати м'ясо при кімнатній температурі.

У нашій країні прийнято використовувати спеціальні холодильні шафи, в яких встановлюється строго певна температура і вологість, щоб не зіпсувати продукт. Щоб зробити визрівання м'яса максимально якісним, не варто експериментувати з традиційним обладнанням. Краще купити вітрини для сухого визрівання м'яса в каталозі нашого інтернет-магазину, де представлені товарні позиції з оптимальними для цього характеристиками.

Чому необхідно купити шафа для визрівання м'яса

Щоб приготувати якісні, соковиті, поживні стейки, попередньо м'ясо ферментується. До того ж така підготовка істотно прискорює процес видачі готових страв, що особливо важливо для закладів з великим потоком відвідувачів.

Дане обладнання має наступні переваги використання:

  1. наявність програм, що дозволяють встановити оптимальні умови для сухого дозрівання продукції;
  2. привабливий дизайн і ергономіка дозволяє встановити даний агрегат на кухні будь-яких габаритів;
  3. безпечні матеріали, використовувані для комплектації таких шаф, не впливають на людське здоров'я;
  4. існують моделі з прозорими і затемненими передніми панелями.

Якщо ви зацікавлені в придбанні продуктивних і ефективних установок на тривалий експлуатаційний термін, варто скористатися послугами професіоналів і купити якісний шафа на нашому сайті. Уточнити інформацію щодо обраної моделі допоможуть консультанти «Е-груп».

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner