Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Професійні блендери

блендери в е-групБлендер професійний. На що звернути увагу!

Наявність на професійній кухні блендера не данина моді, а виробнича необхідність. В технологічному ланцюжку приготування страв, професійний блендер, займає чільне місце. Це компактний багатофункціональний пристрій може виконувати декілька різних процесів: подрібнювати, збивати, пюрировать. Різноманітність страв, які готуються з використанням блендера, може сміливо зайняти кілька сторінок меню ресторану.

Професійні блендери по типу можуть бути стаціонарними і зануреними. Стаціонарні блендери професійні мають більш широке застосування на професійній кухні. Вони володіють безперечними перевагами перед зануреними блендерами:

– мінімальна участь персоналу – немає необхідності постійно перебувати біля пристрою, досить завантажити продукти, вибрати програму і натиснути таймер;

- акуратність при приготуванні – продукти, поміщені в закриту ємність, не розприскуються.

Зовні стаціонарний блендер являє собою знімну чашу, з'єднану з корпусом – підставкою. Об'єм чаші в професійних блендери може доходити до 3 л. найпоширеніший матеріал з якого проводитися чаша блендера – високоякісний ударостійкий пластик. Але є моделі блендерів, знімна чаша яких виконана з нержавіючої сталі.

Корпус-підставка професійного блендера – це його «серце» і «розум». У підставці розташовані всі механізми для роботи і управління цим обладнанням.

Мощность двигателя - одна из главных характеристик, влияющих на выбор профессионального блендера. Чем выше показатель мощности, тем быстрее блендер обрабатывает продукты. Высокая мощность – еще и показатель твердости продуктов, с которыми может «справиться» профессиональный блендер.

Современные профессиональные блендеры, как правило, оборудованы «умной» панелью управления, которая поможет не только включить и выключить устройство, но и выбрать скорость, время и режим работы.

При подборе профессионального блендера необходимо обращать внимание на:

- объем и материал съемной чаши;

- споживану потужність;

- механізми захисту від перегріву;

- зручність в роботі і обслуговуванні.

Виникли труднощі при виборі професійного блендера?

Зв'яжіться з менеджерами нашого магазину. Ми завжди готові провести консультацію й підібрати професійне обладнання для вашого бізнесу.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner