Кошик
219 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Пароконвекційні і конвекційні печі

конвекційні печі Конвекційні печі або пароконвекционные – це інженерний шедевр, який, по праву, називається високопрофесійним кухонним устаткуванням для кафе, ресторанів і закусочних. Хлібобулочні вироби та кондитерські продукти власного виробництва дозволяють робити гарні обороти, рости малому і середньому ресторанного бізнесу. Конвекційні печі прекрасно справляються із завданням безперервної роботи, саме такі цілі переслідують професійні кухарі.

Приготування продуктів без додавання жиру – це основне завдання прихильників здорового способу життя. Пароконвекционные печі мають цю властивість, яке, безсумнівно, є одним з важливих достоїнств. За допомогою потоків гарячого повітря можна швидко проводити справжні кулінарні шедеври.

Що означає конвекційна піч з пароувлажнением?

Нагрівальні елементи мають властивість підсушувати повітря всередині камери. У деяких моделях конвекційних печей передбачена функція пароувлаждения. Принцип парозволоження полягає в наступному: розбризкування дрібних частинок води, які миттєво випаровуються з лопатей вентилятора. Пар може подаватися автоматично, а може регулюватися вручну. Ефект парозволоження дозволяє продуктам не пересушуватися, а також істотно покращує смак пісочного та листкового тексту і бісквітів.

Наша компанія пропонує тільки високоякісну професійну апаратуру для Вашого бізнесу.

На що потрібно звертати увагу при виборі конвекційних печей?

Наш інтернет магазин  «Е-груп» (Україна) пропонує професійне кухонне обладнання для ресторанів, кав'ярень, закусочних і кафе трьох відомих італійських виробників Unox, Apach і Smeg. Характеристики моделей можуть істотно відрізняються за різними параметрами. Апарати можуть мати різні наступні параметри: вид живлення, потужність, напруга, обсяг, тип управління, наявність додаткових функцій, кількість листів.

На ринку конвекційних печей ширше представлені лінійки електричних апаратів, ніж газові. Наприклад, печі марки Unox виготовляються тільки з електричним видом харчування, вони виконані з якісної нержавіючої сталі і володіють інноваційною технологією витяжки вологого повітря з камери. Як правило, великі кондитерські фабрики і виробничі цехи використовують газові конвекційні печі.

Потужність електричних печей коливається від 3-5 до 20 кВт і вище. В залежності від того, який об'єм камери Вам потрібен, а також форми самої конструкції, способу управління можна підібрати ідеально підходящу модель, яка буде повністю відповідати технологічному процесу Вашого кафе чи ресторану.

Всіх наших клієнтів цікавить питання економії електроенергії. Так ось печі, які ми реалізуємо, як правило споживають стандартна напруга 220 або 380 В. Та економію можна підрахувати, якщо порівняти швидкість випікання в звичайній печі і конвекційної. Пароконвекционная пекти готує в 1,5-2 рази швидше звичайної печі. Також важливо відзначити конструкцію дверей до печі. Дверцята мають специфічну будову, завдяки якому вдається зберегти тепло всередині печі та зекономити додаткову енергію.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner