Кошик
192 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, 3 поверх, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Кондитерські холодильні вітрини

Кондитерські, кафе, кав'ярні, а також супермаркети і гіпермаркети реалізують кондитерські вироби. Але щоб продати таку продукцію необхідно показати її в найкращому вигляді, а також правильно зберігати. Як це зробити? Будь-який заклад, який продає швидкопсувні солодощі, а саме торти, десерти, рулети, тістечка і натуральний шоколад, використовують кондитерські вітрини, які забезпечують відмінний огляд для клієнтів і належне зберігання.

Як правило, кондитерські вітрини є среднетемпературным обладнанням для кондитерських виробів. Температурний режим у таких вітринах варіюється від +2 до + 10 0С. Залежно від цільового призначення вітрини, робоча температур може бути різною. Вентилятор в кондитерських вітринах забезпечує рівномірний розподіл охолоджених потоків повітря за рахунок примусової вентиляції. Вентилятор може знаходиться у верхній частині корпусу, а також існують такі моделі вітрин, у яких вентилятори встановлені на кожному ярусі.

Кондитерська холодильна вітрина

Альтернативою кондитерських вітрин існують вертикальні кондитерські холодильні вітрини, які встановлюються в кондитерських відділах великих маркетів та всіляких гастрономічних бутіках. Наш магазин реалізує моделі з чотиристороннім склінням, які дозволяють демонструвати різноманітні кондитерські вироби в торгових залах кафе і ресторанів.

Існують компанії виробники, завдяки широкому асортименту яких є можливість виконувати нетипові індивідуальні замовлення. Особливо в такій продукції потребують кафе-кондитерські і бутіки шоколадниці. Таким професіоналом в гастрономічній меблів є бренд Cold, продукція якого представлена в нашому магазині.

На що необхідно звертати увагу вибираючи кондитерські вітрини?

      Дизайн вітрини. Кондитерська вітрина продає солодку продукцію, тому від її зовнішнього вигляду залежить результат продажу. Оформлення вітрини визначає вигідність презентації кондитерських виробів.

      Корпус холодильної вітрини. Корпус може бути виготовлений з хромованого профілю або пофарбованої оцинкованої сталі. Вибір залишається за клієнтом.
Фасад вітрини може бути створений за індивідуальним замовленням з натурального дерева, ДСП або ламінату.
  
    Підсвічування у вітрині. Саме від правильного світла залежить вигляд виробів всередині вітрини. Як правило, в кондитерських вітринах використовують люмінесцентні лампи жовтого кольору. Кондитерські твори мистецтв, а саме тортики, тістечка, булочки та ін., виглядають набагато апетитніше при теплій підсвічуванню. Існують моделі в кондитерських вітринах, де підсвічування здійснюється на кожному ярусі, в більш простих моделях – подача світла загальна, тобто надходить з одного джерела.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner