Теплове професійне обладнання
Якщо будинок починається з вогнища, то професійна кухня починається з теплового обладнання. Саме теплове обладнання – перше, що починають підбирати при плануванні заклади громадського харчування.
Теплова обробка продуктів – один з головних процесів в приготуванні якісних і різноманітних страв. І підібравши надійний, багатофункціональний теплове обладнання для ресторану можна добитися різноманітності і якісного виготовлення страв меню.
А ринок дає можливість вибрати і купити теплове обладнання з різною спеціалізацією, функціональністю і ціною.
Розібратися з величезним вибором професійного теплового обладнання можна знаючи його основні види та класифікацію. На класифікацію обладнання для теплової обробки впливають такі фактори:
1. Джерело енергії, який використовується в тепловому обладнанні: - електричне; - газове.
2. Функціональність: - універсальне обладнання з безліччю процесів; - вузькоспеціалізоване обладнання, яке служить лише для виконання одного процесу.
3. Принцип роботи: - безперервний – обладнання дозволяє працювати постійно; - періодичний - передбачає технологічні перерви в роботі устаткування.
Враховуючи ці чинники, можна приступати до вибору конкретного виду теплового обладнання, різноманітний асортимент якого дивує навіть професіоналів.
Розібратися в цьому морі техніки допоможуть фахівці нашої компанії. Звертайтеся – ми підберемо для вас все необхідне!
- -21%Залишилось 26 днів
- -21%Залишилось 26 днів
- -10%Залишилось 26 днів
- -21%Залишилось 26 днів
- -10%Залишилось 26 днів
- -10%Залишилось 26 днів
- -13%Залишилось 26 днів
- -14%Залишилось 26 днів
- -14%Залишилось 26 днів
- -22%Залишилось 26 днів
- -21%Залишилось 26 днів
- -22%Залишилось 26 днів
найпопулярнішим і загальновідомим видом обладнання для теплової обробки є професійні кухонні плити. Настільні і підлогові, електричні і газові, з вбудованим духовою шафою або без – це центр, навколо якого збирається все інше обладнання на професійній кухні.
Після кухонної плити, особливу увагу заслуговують жарочні шафи. Запекти, стушкувати, посмажити різні продукти від м'яса до морепродуктів – основна функція цієї техніки.
Великі обсяги відварних продуктів на професійній кухні забезпечують харчоварильні котли. Це високотехнологічне, надійне обладнання, яке дозволить економно розподіляти часові й людські ресурси.
Неможливо уявити хлібопекарню без спеціалізованого обладнання для випічки – ротаційною або подової печі для приготування якісної випічки.
Різноманіття професійного теплового обладнання збільшується з кожним роком набуваючи все нові функції і технологічні особливості.