Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Теплове професійне обладнання

Якщо будинок починається з вогнища, то професійна кухня починається з теплового обладнання. Саме теплове обладнання – перше, що починають підбирати при плануванні заклади громадського харчування.

Теплова обробка продуктів – один з головних процесів в приготуванні якісних і різноманітних страв. І підібравши надійний, багатофункціональний теплове обладнання для ресторану можна добитися різноманітності і якісного виготовлення страв меню.

А ринок дає можливість вибрати і купити теплове обладнання з різною спеціалізацією, функціональністю і ціною.

Розібратися з величезним вибором професійного теплового обладнання можна знаючи його основні види та класифікацію. На класифікацію обладнання для теплової обробки впливають такі фактори:

1. Джерело енергії, який використовується в тепловому обладнанні: - електричне; - газове.

2. Функціональність: - універсальне обладнання з безліччю процесів; - вузькоспеціалізоване обладнання, яке служить лише для виконання одного процесу.

3. Принцип роботи: - безперервний – обладнання дозволяє працювати постійно; - періодичний - передбачає технологічні перерви в роботі устаткування.

Враховуючи ці чинники, можна приступати до вибору конкретного виду теплового обладнання, різноманітний асортимент якого дивує навіть професіоналів.

Розібратися в цьому морі техніки допоможуть фахівці нашої компанії. Звертайтеся – ми підберемо для вас все необхідне!

найпопулярнішим і загальновідомим видом обладнання для теплової обробки є професійні кухонні плити. Настільні і підлогові, електричні і газові, з вбудованим духовою шафою або без – це центр, навколо якого збирається все інше обладнання на професійній кухні.

Після кухонної плити, особливу увагу заслуговують жарочні шафи. Запекти, стушкувати, посмажити різні продукти від м'яса до морепродуктів – основна функція цієї техніки.

Великі обсяги відварних продуктів на професійній кухні забезпечують харчоварильні котли. Це високотехнологічне, надійне обладнання, яке дозволить економно розподіляти часові й людські ресурси.

Неможливо уявити хлібопекарню без спеціалізованого обладнання для випічки – ротаційною або подової печі для приготування якісної випічки.

Різноманіття професійного теплового обладнання збільшується з кожним роком набуваючи все нові функції і технологічні особливості.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner