Кошик
192 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, 3 поверх, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Електрокип'ятильники професійні

Кип'ятильники для громадського харчуванняСучасні кухні закладів громадського харчування необхідно оснащувати спеціальним професійним обладнанням. Одне з таких вузькоспеціалізованих пристроїв – професійний електрокип'ятильників.

Від звичайного електричного чайника, який використовується в побуті, професійний електрокип'ятильників відрізняють не тільки розміри і потужність, але і функція підтримки температури води в заданому діапазоні. Фактично електрокип'ятильники поєднують в собі і чайник, і термос. Вода, доведена до кипіння, може тривалий час зберігатися гарячою, що не тільки спрощує процес приготування гарячих напоїв, але також істотно економить витрату електроенергії. Принцип дії професійного электрокипятильника не відрізняється складністю: вода, залита у внутрішній резервуар, доводиться до кипіння з допомогою відкритого або закритого нагрівальний елемент - тен.

Підтримка постійної температури рідини після закипання регулюється терморегулятором. Функція відстеження кількості рідини може бути автоматичною або механічною в залежності від моделі электрокипятильника.

По способу заливки воды все профессиональные электрокипятильники делятся на наливные и автоматические. Залив воды в наливных аппаратах происходит вручную. Автоматические электрокипятильники подключаются к водопроводу. Как правило, электрокипятильники, производятся полностью или частично из высококачественной нержавеющей стали. Этот материал выглядит эстетично и значительно упрощает уход за устройством.

Для слива воды устройство оборудовано разливным краном.

Электрокипятильники надежны в эксплуатации, просты в уходе и не требуют специального обучения персонала.

У конструкції або оснащенні электрокипятильника можуть бути зміни в залежності від виробника і моделі. Але при правильному виборі, ця техніка стане незамінною як для точки фаст-фуду, так і для великого ресторану.

При підборі професійного электрокипятильника необхідно враховувати наступні фактори:

  • розмір точки громадського харчування;
  • максимальний потік клієнтів;
  • місцерозташування электрокипятильника;
  • можливість підключення электрокипятильника до водопроводу;
  • номінальна напруга електромережі в точці підключення.

Якщо вибір электрокипятильника викликає у Вас труднощі – зв'яжіться з нами! Ми завжди надамо професійну консультацію і виберемо будь-яке спеціальне обладнання з урахуванням Ваших умов і вимог.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner