Шведські столи охолоджувані
Шведський стіл – цю організацію видачі страв вибирають багато закладів HoReCa (готелі, ресторани, кафе). Цей спосіб обслуговування відвідувачів заснований на самостійному виборі різноманітних страв, які розміщуються на буфетних столах.
Шведський стіл – це сучасний і економічно вигідний формат організації обслуговування, який користується заслуженою популярністю. Шведський стіл може бути з максимальним наповненням, тобто включати всі страви від закусок до десертів, а може складатися лише з одного виду страв, наприклад - холодних закусок.
Вибір обладнання для шведського столу - задача, яка вирішується індивідуально, для кожного типу закладу та залежить від багатьох факторів, таких як:
- площа приміщення;
- одночасне завантаження;
меню, яке пропонуватимуть відвідувачам.
Столи охолоджувані - одна з різновидів холодильного обладнання для організації шведського столу. Використовуються такі столи для викладки закусок, салатів, сирів, нарізаних ковбасних і м'ясних виробів та інших продуктів, які повинні зберігатися в умовах зниженої температури. Крім тимчасового зберігання столи охолоджувані виконують функцію демонстрації продукції.
Незалежно від виробника, конструкція шведських охолоджуваних столів включає в себе обов'язкові елементи:
- корпус;
- вбудовану холодильну установку, що забезпечує температурний діапазон від 2 до 10оС;
- площина з ємностями для страв (горизонтальну або похилу).
Додаткові елементи (вітринне скління, підсвічування, матеріали корпусу і т. д.) залежать від виробника обладнання і можуть бути різні.
Шведські столи охолоджувані італійської фірми Forcar, представлені в цьому розділі, мають підлоговий варіант розміщення. Це невеликі салат - бари, розраховані на розміщення трьох гастроємкостей. Відмітна особливість цих столів – матеріал обшивки корпусу. Залежно від моделі, корпус столу може бути виконаний з світлого або темного дерева. Маючи додаткове скління, що дозволяє зберігати страви у відкритих гастроємності, шведські столи виконують ще й функцію вітрини. Ефектний зовнішній вигляд цих столів, наявність скління і підсвічування, що дозволяє використовувати їх самостійно, а не тільки в ланцюжку обладнання шведського столу.
Підбираючи шведські охолоджувальні столи – скористайтесь професіоналізмом наших фахівців. Вони допоможуть зробити якісний, економічно вигідний вибір!