Кошик
205 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Шведські столи охолоджувані

Шведський стіл – цю організацію видачі страв вибирають багато закладів HoReCa (готелі, ресторани, кафе). Цей спосіб обслуговування відвідувачів заснований на самостійному виборі різноманітних страв, які розміщуються на буфетних столах.

Шведський стіл – це сучасний і економічно вигідний формат організації обслуговування, який користується заслуженою популярністю. Шведський стіл може бути з максимальним наповненням, тобто включати всі страви від закусок до десертів, а може складатися лише з одного виду страв, наприклад - холодних закусок.

Вибір обладнання для шведського столу - задача, яка вирішується індивідуально, для кожного типу закладу та залежить від багатьох факторів, таких як:

- площа приміщення;

- одночасне завантаження;

меню, яке пропонуватимуть відвідувачам.

Столи охолоджувані - одна з різновидів холодильного обладнання для організації шведського столу. Використовуються такі столи для викладки закусок, салатів, сирів, нарізаних ковбасних і м'ясних виробів та інших продуктів, які повинні зберігатися в умовах зниженої температури. Крім тимчасового зберігання столи охолоджувані виконують функцію демонстрації продукції.

Незалежно від виробника, конструкція шведських охолоджуваних столів включає в себе обов'язкові елементи:

- корпус;

- вбудовану холодильну установку, що забезпечує температурний діапазон від 2 до 10оС;

- площина з ємностями для страв (горизонтальну або похилу).

Додаткові елементи (вітринне скління, підсвічування, матеріали корпусу і т. д.) залежать від виробника обладнання і можуть бути різні.

Шведські столи охолоджувані італійської фірми Forcar, представлені в цьому розділі, мають підлоговий варіант розміщення. Це невеликі салат - бари, розраховані на розміщення трьох гастроємкостей. Відмітна особливість цих столів – матеріал обшивки корпусу. Залежно від моделі, корпус столу може бути виконаний з світлого або темного дерева. Маючи додаткове скління, що дозволяє зберігати страви у відкритих гастроємності, шведські столи виконують ще й функцію вітрини. Ефектний зовнішній вигляд цих столів, наявність скління і підсвічування, що дозволяє використовувати їх самостійно, а не тільки в ланцюжку обладнання шведського столу.

Підбираючи шведські охолоджувальні столи – скористайтесь професіоналізмом наших фахівців. Вони допоможуть зробити якісний, економічно вигідний вибір!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner