Овочерізки промислові
В будь-якому кафе, елітному ресторані або закладі швидкого харчування, від швидкості роботи кухаря залежить кількість обслужених клієнтів, тобто заробіток закладу. На щастя, технологічний прогрес не стоїть на місці і вже існує промислове кухонне обладнання, яке створене з метою економії зусиль та часу команди кухарів. На кухні найтриваліша, монотонна робота – це нарізка овочів для різних страв.
Овочерізки промислові легко і швидко впораються із завданням нарізки овочів для салатів, супів, рагу, приготування різноманітних гарнірів та інших страв, де присутні овочі. Найважливішим властивістю овочерізки є те, що вона не впливає на якість і зовнішній вигляд продукту. Овочі в результаті обробки овочерізкою виходять ідеальної форми, яку можна задати перед початком роботи апарату.
Наш інтернет магазин пропонує Вашій увазі високоякісні овочерізки промислові наступних брендів: Апач (Apach), Фимар (Fimar) і Робот Коп (Robot Coupe). З нашими овочерізками кухар буде працювати ефективніше, швидше і з задоволенням.
- -5%Залишилось 22 дні
- -18%Залишилось 22 дні
- -21%Залишилось 22 дні
- -19%Залишилось 22 дні
- -15%Залишилось 22 дні
- -10%Залишилось 22 дні
- -15%Залишилось 22 дні
На що здатна овочерізка?
Професійний кухонний прилад, який призначений для нарізки овочів, забезпечує подрібнення, шинкування овочів і фруктів, як в сирому, так і вареному вигляді. Якщо Вам потрібні рівні тонкі кружечки, варто лише вибрати потрібну програму і на виході отримує кухар ідеально порізану морквину або огірок кружечками. Картопля фрі в кафе і ресторанах неймовірно красивої форми за рахунок того, що він ріжеться соломкою на овощерезке. Працівник кухні готує всі ті ж страви, що і 20-40 років тому, але швидкість приготування допомагає йому готувати в промислових масштабах.
Які є основні характеристики професійних овочерізок, на які потрібно звертати увагу?
- Стійкість корпусу. Цей параметр важливий з тієї причини, що апарат повинен стояти стійко, не перевертатися під час роботи, а також помірно вібрувати.
- Механізм роботи. Овочерізки можуть бути електричні і механічні.
- Вигляд конструкції. Професійна овочерізка може бути роторної, дискової і пуансонной (має особливий спосіб нарізування). Дисковий обладнання найбільш часто використовується в промисловому приготуванні.
- Кількість насадок для нарізання, натирання і шинкування.
- Безпека корпусу. Ножі та диски овочерізки повинні занурюватися в корпус приладу.
- Зручність завантажувального отвору і розвантажувального відсіку.
- Насадки і диски овочерізки повинні бути виконані з нержавіючої сталі, що дозволяє її легко мити про очищати.
- Довговічність насадок. Професійні овочерізки, як правило, мають насадки, які покриті антикорозійним покриттям.
- доступність додаткових насадок для різок. Це дозволяє доукомплектовувати прилад при необхідності.