Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Овочерізки промислові

В будь-якому кафе, елітному ресторані або закладі швидкого харчування, від швидкості роботи кухаря залежить кількість обслужених клієнтів, тобто заробіток закладу. На щастя, технологічний прогрес не стоїть на місці і вже існує промислове кухонне обладнання, яке створене з метою економії зусиль та часу команди кухарів. На кухні найтриваліша, монотонна робота – це нарізка овочів для різних страв.

Овочерізки промислові легко і швидко впораються із завданням нарізки овочів для салатів, супів, рагу, приготування різноманітних гарнірів та інших страв, де присутні овочі. Найважливішим властивістю овочерізки є те, що вона не впливає на якість і зовнішній вигляд продукту. Овочі в результаті обробки овочерізкою виходять ідеальної форми, яку можна задати перед початком роботи апарату.

Наш інтернет магазин пропонує Вашій увазі високоякісні овочерізки промислові наступних брендів: Апач (Apach), Фимар (Fimar) і Робот Коп (Robot Coupe). З нашими овочерізками кухар буде працювати ефективніше, швидше і з задоволенням.

На що здатна овочерізка?

Професійний кухонний прилад, який призначений для нарізки овочів, забезпечує подрібнення, шинкування овочів і фруктів, як в сирому, так і вареному вигляді. Якщо Вам потрібні рівні тонкі кружечки, варто лише вибрати потрібну програму і на виході отримує кухар ідеально порізану морквину або огірок кружечками. Картопля фрі в кафе і ресторанах неймовірно красивої форми за рахунок того, що він ріжеться соломкою на овощерезке. Працівник кухні готує всі ті ж страви, що і 20-40 років тому, але швидкість приготування допомагає йому готувати в промислових масштабах.

Які є основні характеристики професійних овочерізок, на які потрібно звертати увагу?

  • Стійкість корпусу. Цей параметр важливий з тієї причини, що апарат повинен стояти стійко, не перевертатися під час роботи, а також помірно вібрувати.
  • Механізм роботи. Овочерізки можуть бути електричні і механічні.
  • Вигляд конструкції. Професійна овочерізка може бути роторної, дискової і пуансонной (має особливий спосіб нарізування). Дисковий обладнання найбільш часто використовується в промисловому приготуванні.
  • Кількість насадок для нарізання, натирання і шинкування.
  • Безпека корпусу. Ножі та диски овочерізки повинні занурюватися в корпус приладу.
  • Зручність завантажувального отвору і розвантажувального відсіку.
  • Насадки і диски овочерізки повинні бути виконані з нержавіючої сталі, що дозволяє її легко мити про очищати.
  • Довговічність насадок. Професійні овочерізки, як правило, мають насадки, які покриті антикорозійним покриттям.
  • доступність додаткових насадок для різок. Це дозволяє доукомплектовувати прилад при необхідності.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner