Овочерізка Fimar FNT
- кришка і рукоятка з харчового полікарбонату;
- запобіжний мікровимикач на рукоятці і на отворі;
- подвійне отвір для завантаження продукту;
- ріжучі диски різних моделей з овочерізкою не йде, а замовляються окремо.
Технічні аргументи фимар апарату:
- Розмір овального отвору, 147*75 мм;
- А круглого отвору - 46 мм
Комплектуючі: ріжучі диски різних моделей
Диски для нарізки:
E1 - E2: Картопляні чіпси, ріпа, капуста, огірки, морква, цибуля, гриби.
E3: яблука, банани, кабачки, баклажани, фенхель, артишоки.
E4 - E6: буряк, варена картопля, капуста, ріпа, цибуля.
E5: помідори, лимони, апельсини, яблука, ананаси, грейпфрути.
E8 - E10 - E14: варені картоплю і моркву, баклажани, буряк.
Для натирання та шинкування вибирайте такі:
- Z2 - Z3: морква, селера, картопля, яблука, ріпа.
- Z4: буряк, червона капуста, коренеплоди, швейцарський сир, шоколад.
- V: сир Пармезан, сухарі, мигдаль, горіхи, шоколад, фундук.
- Z7: сир моцарелла.
Щоб нарізати кубиками використовуйте:
D 8*8 - 10*10 - 12*12 - D2 0*20 - K 8*8 - 10*10 - 12*12 - 20*20 у комбінації з дисками E6 - E8 - E10 - E14 дозволяє отримувати кубики різних розмірів і форм для овочевих супів, фруктових салатів, і картоплі-фрі.
А соломкою:
H2,5 - H4 - H6 - H8 - H10: селера, кабачки, буряк, коренеплоди, морква,картопля, ріпа.
Використання дисків B6 - B8 - B10 в комбінації з дисками E6 - E8 - E10 дозволяє нарізати соломку необхідної товщини по всій довжині продукту.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Fimar |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Овочерізки професійні |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна споживана потужність | 370 Вт |
Сфера использования | Fast-food, HoReCa, Торгові магазини |
Тип управління | Електронно-механічне |
Габаритні розміри | |
Вага | 18 кг |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
Максимальна швидкість обертання | 255 |
Номінальна напруга | 220/380 В |
Розміри упаковки, мм | 620x300x580h |
- Ціна: 34 190 ₴