Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05
Нова, зручна і якісна позиція серед апаратів швидкої (шокової) заморожування/охолодження на українському ринку - 5-рівнева камера охолодження і заморожування - (Раудер) Rauder SRS ATT05
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05 створений, щоб прискорено заморожувати або охолоджувати різноманітну харчову продукцію. Дана технологія дозволяє вберегти продукт від розмноження в ньому шкідливих мікроорганізмів і тим самим продовжити термін його зберігання.
В чому особливість апаратів шокової заморозки Rauder:
- Стінки апарату Rauder SRS ATT05 мають товстий шар теплоізоляції і виготовлені на основі нерж. харчової сталі.
- Окису на стінках немає, кути закругленої форми, що обумовлює в результаті легку мийку та дезінфекцію апарату.
- Ускоренная и равномерная заморозка, благодаря установленному в камеру вентилятора обдува, который распределяет охлажденную массу воздуха по всем 5 уровням.
- В стандарт наборе аппарата шоковой заморозки Rauder SRS ATT05 присутствует термощуп - в авторежиме контролирует процесс охлаждения продукта.
Покупайте аппарат шоковой заморозки Rauder SRS ATT05 в компании E-group, мы обладаем собственной сервисной службой, у нас быстрая отправка по всей Украине, работаем со всеми формами оплаты, предоставляем рассрочку!
Габаритні розміри | |
---|---|
Висота | 870 мм |
Ширина | 740 мм |
Довжина | 750 мм |
Відстань між листами | 70 мм |
Основні атрибути | |
Виробник | RAUDER |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Китай |
Кількість секцій | 5 |
Номінальна споживана потужність | 680 Вт |
Номінальна напруга | 220 В |
Оптимальна зовнішня температура | +10...+40 С |
Хв. температура охолодження | 0 З |
Мінімальна температура заморожування | -18 С |
Продуктивність охолодження | за 90 хв. (з +80 до 0 градусівC) |
Продуктивність заморожування | за 85 хвилин (з 0 до -18 C) |
Внутрішні розміри | |
Об`єм | 110 л |
Додаткові характеристики | |
Кількість полиць | 5 шт. |
Кількість дверей обладнання | 1 шт. |
Користувацькi характеристики | |
Тип управління | Електронний |
Матеріал | нержавіюча стравохідна сталь |
Функціональне призначення | шокове заморожування, охолодження |
Вид обладнання | апарат шокової заморозки 5 рівнів |
Призначення | Професійне |
Сфера использования | Готельний бізнес, для кухні громадського харчування, для піцерії, для харчових виробництв/цехів, Кулінарні цехи, Пекарні, Харчові блоки |
Особливості | Внутрішня підсвітка, R404a фреон, автоматичне відтаювання, автоконтроль процесу охолодження, термоконтроллер Carel |
В комплекте оборудования | напрямні під гастроємності Gn 1/1, листи 600*400 мм. докуповуються, Термощуп |
Тип охолодження | динамічний |
Розташування холодильного агрегату | внизу |
- Ціна: 93 590 ₴