-16%










Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Нова, зручна і якісна позиція серед апаратів швидкої (шокової) заморожування/охолодження на українському ринку - 5-рівнева камера охолодження і заморожування - (Раудер) Rauder SRS ATT05
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05 створений, щоб прискорено заморожувати або охолоджувати різноманітну харчову продукцію. Дана технологія дозволяє вберегти продукт від розмноження в ньому шкідливих мікроорганізмів і тим самим продовжити термін його зберігання.
В чому особливість апаратів шокової заморозки Rauder:
- Стінки апарату Rauder SRS ATT05 мають товстий шар теплоізоляції і виготовлені на основі нерж. харчової сталі.
- Окису на стінках немає, кути закругленої форми, що обумовлює в результаті легку мийку та дезінфекцію апарату.
- Ускоренная и равномерная заморозка, благодаря установленному в камеру вентилятора обдува, который распределяет охлажденную массу воздуха по всем 5 уровням.
- В стандарт наборе аппарата шоковой заморозки Rauder SRS ATT05 присутствует термощуп - в авторежиме контролирует процесс охлаждения продукта.
Покупайте аппарат шоковой заморозки Rauder SRS ATT05 в компании E-group, мы обладаем собственной сервисной службой, у нас быстрая отправка по всей Украине, работаем со всеми формами оплаты, предоставляем рассрочку!
| Габаритні розміри | |
|---|---|
| Висота | 870 мм |
| Ширина | 740 мм |
| Довжина | 750 мм |
| Відстань між листами | 70 мм |
| Основні атрибути | |
| Виробник | RAUDER |
| Гарантійний термін | 12 міс |
| Країна виробник | Китай |
| Кількість секцій | 5 |
| Номінальна споживана потужність | 680 Вт |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Оптимальна зовнішня температура | +10...+40 С |
| Хв. температура охолодження | 0 З |
| Мінімальна температура заморожування | -18 С |
| Продуктивність охолодження | за 90 хв. (з +80 до 0 градусівC) |
| Продуктивність заморожування | за 85 хвилин (з 0 до -18 C) |
| Внутрішні розміри | |
| Об`єм | 110 л |
| Додаткові характеристики | |
| Кількість полиць | 5 шт. |
| Кількість дверей обладнання | 1 шт. |
| Користувацькi характеристики | |
| Тип управління | Електронний |
| Матеріал | нержавіюча стравохідна сталь |
| Функціональне призначення | шокове заморожування, охолодження |
| Вид обладнання | апарат шокової заморозки 5 рівнів |
| Призначення | Професійне |
| Сфера использования | Готельний бізнес, для кухні громадського харчування, для піцерії, для харчових виробництв/цехів, Кулінарні цехи, Пекарні, Харчові блоки |
| Особливості | Внутрішня підсвітка, R404a фреон, автоматичне відтаювання, автоконтроль процесу охолодження, термоконтроллер Carel |
| В комплекте оборудования | напрямні під гастроємності Gn 1/1, листи 600*400 мм. докуповуються, Термощуп |
| Тип охолодження | динамічний |
| Розташування холодильного агрегату | внизу |
- Ціна: 105 120 ₴

