Кошик
225 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
-16%
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05, фото 3
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05, фото 4
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05, фото 1
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05, фото 5
Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05, фото 6
  • Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05, фото 7

Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Нова, зручна і якісна позиція серед апаратів швидкої (шокової) заморожування/охолодження на українському ринку - 5-рівнева камера охолодження і заморожування - (Раудер) Rauder SRS ATT05

Апарат шокової заморозки Rauder SRS ATT05 створений, щоб прискорено заморожувати або охолоджувати різноманітну харчову продукцію. Дана технологія дозволяє вберегти продукт від розмноження в ньому шкідливих мікроорганізмів і тим самим продовжити термін його зберігання.

В чому особливість апаратів шокової заморозки Rauder:

  • Стінки апарату Rauder SRS ATT05 мають товстий шар теплоізоляції і виготовлені на основі нерж. харчової сталі.
  • Окису на стінках немає, кути закругленої форми, що обумовлює в результаті легку мийку та дезінфекцію апарату.
  • Ускоренная и равномерная заморозка, благодаря установленному в камеру вентилятора обдува, который распределяет охлажденную массу воздуха по всем 5 уровням.
  • В стандарт наборе аппарата шоковой заморозки Rauder SRS ATT05 присутствует термощуп - в авторежиме контролирует процесс охлаждения продукта. 

Покупайте аппарат шоковой заморозки Rauder SRS ATT05 в компании E-group, мы обладаем собственной сервисной службой, у нас быстрая отправка по всей Украине, работаем со всеми формами оплаты, предоставляем рассрочку!

Габаритні розміри
Висота870 мм
Ширина740 мм
Довжина750 мм
Відстань між листами70 мм
Основні атрибути
ВиробникRAUDER
Гарантійний термін12 міс
Країна виробникКитай
Кількість секцій5
Номінальна споживана потужність680 Вт
Номінальна напруга220 В
Оптимальна зовнішня температура+10...+40 С
Хв. температура охолодження0 З
Мінімальна температура заморожування-18 С
Продуктивність охолодженняза 90 хв. (з +80 до 0 градусівC)
Продуктивність заморожуванняза 85 хвилин (з 0 до -18 C)
Внутрішні розміри
Об`єм110 л
Додаткові характеристики
Кількість полиць5 шт.
Кількість дверей обладнання1 шт.
Користувацькi характеристики
Тип управлінняЕлектронний
Матеріалнержавіюча стравохідна сталь
Функціональне призначенняшокове заморожування, охолодження
Вид обладнанняапарат шокової заморозки 5 рівнів
ПризначенняПрофесійне
Сфера использованияГотельний бізнес, для кухні громадського харчування, для піцерії, для харчових виробництв/цехів, Кулінарні цехи, Пекарні, Харчові блоки
ОсобливостіВнутрішня підсвітка, R404a фреон, автоматичне відтаювання, автоконтроль процесу охолодження, термоконтроллер Carel
В комплекте оборудованиянапрямні під гастроємності Gn 1/1, листи 600*400 мм. докуповуються, Термощуп
Тип охолодженнядинамічний
Розташування холодильного агрегатувнизу
  • Ціна: 93 590 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner