Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Обладнання для кафе чи ресторану

Обладнання для кафе чи ресторану

Купувати бюджетну технічну апаратуру не слід, але це не означає, що перевагу потрібно віддати дорогої апаратури. Краще всього здійснювати покупку лише по закінченні складання переліку необхідних розрахунків.

 

Які вимоги представлені до обладнання громадського харчування?

Обладнання для кафе чи ресторану переважно має бути куплено після того, як споживач складе всі необхідні розрахунки з урахуванням таких особливостей:

  • Число посадкових місць у залі.

  • Формат громадського харчування.

  • Що буде в меню.

  • Метраж кухні.

Також є основні вимоги до самого обладнання:

  • Відповідність з санітарними нормами;

  • Довговічність користування;

  • Матеріали виробництва повинні відповідати європейським стандартам і вимогам;

  • Відома марка;

  • Надається гарантія.

Якщо вам відомий формат майбутнього закладу, можна сконцентруватися на купівлю відповідного інвентарю.

 

Підбираємо кухонну апаратуру

Ресторанний інвентар буває різних видів:

  • Тепловий.

  • Холодильний.

  • Посудомоечный.

  • Барний.

  • Допоміжний.

  • Кондитерський та хлібопекарський.

  • Електромеханічний.

 

Холодильний інвентар

Вибираючи холодильне обладнання, варто акцентувати увагу на температурному режимі, розмірах, місткості та герметичності. Серед такого роду апаратури виділяють камери, шафи, вітрини, столи, льодогенератори і т. д.

 

Теплова апаратура

Якщо ви хочете, щоб у вашому ресторані завжди було багато випічки і гарячих страв, без обладнання теплової обробки , просто не обійтися. Страви можуть бути приготовані як багатофункціональної, так і самостійної технікою. В якості теплового інвентарю можна купити жарова шафа, плиту або пароконвектомат.  

Для облаштування професійної кухні ми радимо замовити такі популярні товари, як:

И это далеко не весь перечень продукции для ресторанной кухни, представленный в наличии. Купить жарочную поверхность можно в любое удобное время в нашей компании. Также вас однозначно заинтересует плита профессиональная и прочие высококлассные изделия.

 

Посудомоечная техника

Мойка большого объема посуды просто невозможна без посудомоечного оборудования. При помощи такой техники мытье посуды станет максимально оперативным.

На сегодняшний день можно приобрести:

  1. Машины для мойки посуды с передней загрузкой.

  2. Купольную и конвейерную посудомоечную технику.

  3. Аппаратуру для мытья стаканов.

 

Электромеханическая аппаратура

При помощи электромеханического оборудования для общепита можно оптимизировать фактически все технологические процессы, что позволяет быстрее готовить еду. Вы можете приобрести колбасные шприцы, измельчители для разных продуктов и многое другое. Электромеханическая аппаратура может применяться и для кондитерского цеха.

 

Барный инвентарь

Техника для бара эксплуатируется, чтобы готовить и разливать всевозможные напитки. Для этого вам пригодится блендер, кофемашина, соковыжималка и т.д.

Крім усього перерахованого вище, також не варто забувати про посуді, торговельної техніки, меблевої фурнітури для заклади і тераси і про службову меблів.


Звертайтеся до нас прямо зараз, будемо з нетерпінням чекати!

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner