Правильно вибираємо обладнання для гриля
Саме воно дасть можливість зберігати продукти і готувати їх, щоб надалі годувати своїх клієнтів. Обладнання для ресторанів, барів та фаст-фуду включає в себе безліч категорій. Це можуть бути як класичні пароконвектомати, так і професійне теплове обладнання для кухні. Серед асортименту вражаючих розмірів є пристосування, які виділяються найбільше, причому практично в кожному закладі. Мова йде про техніку для гриля.
Особливості обладнання для гриля
Смажене м'ясо продається практично у кожному закладі, який позиціонує себе як місце громадського харчування. Якщо в ресторані або кафе немає такої позиції в меню, як барбекю — це не означає, що м'ясо для інших страв готується без використання гриля. Відповідно, можна сказати, що подібна техніка є найбільш затребуваною для будь-якого закладу і задуматися про вибір гідного моделі варто кожному. Серед переваг такого обладнання можна відзначити:
- Зручність роботи і приготування м'яса;
- Мінімальне споживання електроенергії в активному режимі;
- Кілька способів приготування продуктів;
- Компактні розміри для розміщення на будь-якій кухні.
Професійні кухарі вибираючи обладнання для гриля в основному дивляться на зручність експлуатації такої техніки. Справа в тому, що під час великої кількості замовлень доводиться все робити як можна швидше. Відповідно, тільки зручна техніка дасть можливість оперативно вирішувати поставлені завдання. Відносно невеликі розміри грилів також стають помітною перевагою в процесі підбору.
Варто відзначити, що крім класичної смаження на кухні може знадобиться і обладнання для копчення, дозрівання і сушіння. В його обов'язки входить копчення продуктів з подальшим доведенням їх до необхідного стану перед подачею. Тобто достатньо помістити м'ясо, рибу або інші продукти всередину і пристрій все зробить сама. Якщо придбати ще й таку техніку, кухня зможе помітно розширити свій асортимент страв. Щоб ресторан привертав увагу в ньому просто зобов'язана бути багато різноманітних позицій. Таким чином, рекомендуємо замислитися про придбання різного обладнання для смаження, копчення та інших дій з їжею. Це точно принесе вашому ресторану або кафе популярність.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.