Кошик
225 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Вибір професійної фритюрниці: готуємо страви з хрусткою скоринкою

Вибір професійної фритюрниці: готуємо страви з хрусткою скоринкою

У нашій традиційній кухні, також широко застосовувався такий спосіб приготування. Тому, поява такого пристрою як фритюрниця, зовсім не випадковий. Раніше існувала думка, що це обладнання необхідно лише для приготування картоплі фрі. Але професіонали відмінно знають, що фритюрниця – відмінний помічник в створенні справжніх кулінарних шедеврів з хрусткою скоринкою.

Для чого знадобиться фритюрниця професійна? Для приготування картоплі-фрі, котлети по-київськи, пончиків, пиріжків, м'яса в паніровці, риби і овочів в клярі. Це далеко не весь перелік страв, які можна приготувати за допомогою цього обладнання. Адже в професійній фритюрниці, масло підігрівається до потрібної температури, завдяки чому м'ясо і овочі не пригорають і зберігають чудовий запах. Продукти, обсмажені таким способом, мають рівномірної рум'яної, апетитною скоринкою, при цьому всередину продукту олія не проникає. І ще один важливий момент: продукти, приготовані у фритюрниці, куди корисніше смажених страв, приготованих традиційних способом.

Якими бувають фритюрниці?

  • За типом нагрівальних елементів – електрична фритюрниця і газова фритюрниця.
  • По конструкції – настільні фритюрниці або встановлюються на базову підставку;
  • За кількістю ванн(ємностей): мають одну або дві робочі ємності.
  • По області застосування в нашому магазині ви знайдете: універсальні фритюрниці Frosty (вони підходять для будь-якого закладу громадського харчування або точки фастфуду. Наприклад: фритюрниця для ресторану Frosty CKEF-2-6) і промислові (вони володіють високою продуктивністю і можуть бути ефективними на великих підприємствах харчової промисловості. Приклад такої моделі: фритюрниця промислова Frosty FE8).

купити фритюрницюТакож фритюрниці відрізняються за розмірами. Популярністю користуються електричні настільні машини, з-за їх компактності і простоті в підключенні.

Також перевагами вважаються: наявність повітряних фільтрів, які не дозволяють поширюватися по закладу запаху підігрітого масла, регулятор температури (ними облаштовані, наприклад, ці моделі: фритюрниця електрична Frosty CKEF-1-4, фритюр професійний Frosty CKEF-1-6) і таймер часу. Також необхідний елемент у моделей з великою місткістю – кран для зливу масла. Таким краном для зливу відпрацьованого масла володіє фритюрниця з краном Frosty FE8R.

Купити професійну фритюрницю ви можете у нас, проконсультувавшись з нашими фахівцями або використовуючи поради з цього матеріалу.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner