Подові печі для випічки хліба, кондитерки
Подова піч — це піч, яка складається з кількох ярусів, де випічка відбувається без обдування, за рахунок рівномірного нагріву пекарної камери.
Крім хлібобулочних виробів звичного розважування, можуть випікати нестандартні види виробів (наприклад, подовий хліб великого розважування ― до 3 кг, короваї, грузинський лаваш, східний хліб, домашній хліб)
У подових печах не застосовуються конвекційні вентилятори, тому в процесі випічки повністю виключається вібрація, яка заважає приготування таких виробів, як бісквіти, меренги, суфле.
Користуються великою популярністю для приготування піци.
Хліб вийде надзвичайно пишним, з хрусткою скоринкою, а бісквітний пласт ніколи не обвітритися.
Також можна використовувати для приготування виробів з птиці, овочів, м'яса і риби.
Ідеально підходять для роботи в піцеріях, невеликих пекарнях, кафе, ресторанах і готелях, відділах "гаряча випічка" супермаркетів – можна випікати дуже великий асортимент невеликими партіями!