Шафа для визрівання м'яса DX 1001 Dry Ager
Дозрівання м'ясного продукту (ковбаса, окорок, яловичина, свинина тощо) з Dry Ager dx 1001, на замітку: теж саме, що і версія Dx 1000, тільки з повною комплектацією потрібної аксессуарики і націлений на експорт
Характерні особливості камери для м'яса:
- Правильні чіткі виміри камери: 700*750*1650 в мм;
- Температурна прогресія в камері: з нуля до 25 C вище нуля;
- Для мережі 220 В;
- Вологість зміняться (система HumiControl) з 60 до 90 відсотків.
Опис моделі DX 1001 Dry Ager:
- Складається камера для м'яса з однієї прозорою двері з тонуванням, що захищає продукт від випромінювання (ультрафіолету);
- Регулювання клімату в шафі на електронному управлінні з поділом до 0,1 градуса;
- Є вішалки серія DX 0010.
Дозрівання м'яса, а саме її технологія має суворі правила:
- цей процес не можливо зробити короткостроковим (в іншому випадку верхні шари м'яса просто висохнуть, тим самим не дадуть вологість внутрішнім), але в теж час і не надто довгостроковим, так як почнуть втрачати свою свіжість внутрішні шари. Робота камери дозрівання м'яса не залежить від зовнішніх факторів.
Опції камери обговорюйте з нашим продавцем!
Як відбувається дозрівши м'яса?
Спробуємо відповісти на це питання. При дотриманні правил витримки м'яса в шафах Dry Ager воно змінює свої смакові якості за рахунок системи "Dry Aging" «сухий дозрівши». За перші 20 днів змінюється структура м'яса, протягом дозрівання, воно отримує смакову насиченість. А оптимальним терміном для визрівання м'яса є 42 дні. Перебуваючи в шафах Dry Ager, з кожним днем смакові властивості м'яса поліпшуються.
Спосіб сухого созрева м'ясного виробу має стародавні корені - такий метод використовували німці та австрійці, які живуть в Альпійський гірських районах. Для созрева яловичини рекомендуємо ставити температуру + 2 С і показник вологи на рівні 85 відсотків. Телефонуйте!
Основні | |
---|---|
Виробник | Dry Ager |
Країна виробник | Німеччина |
Вид обладнання | Холодильна шафа |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Мінімальна робоча температура | 0 град. |
Номінальна споживана потужність | 1700 Вт |
Номінальна напруга | 220 В |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Сфера использования | HoReCa |
Тип управління | Електронне |
Додаткові характеристики | |
Авторозморожування | Так |
Дисплей | Так |
Кількість полиць | 5 шт. |
Термометр | Так |
Габаритні розміри | |
Вага | 90 кг |
Висота | 1650 мм |
Довжина | 700 мм |
Ширина | 750 мм |
Внутрішні розміри | |
Внутренняя длина | 540 мм |
Внутрішня ширина | 560 мм |
Об`єм | 478 л |
Внутрішня висота | |
H | 1380 мм |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
Максимальна робоча температура | 25 |
Матеріал дверей | нержавіюча сталь/скло з захистом від ультрафіолету |
Особливості | контролер вологості 60-90%, система дезінфекції, led освітлення, звуковий, візуальний сигнал тривоги, автовидалення конденсату, блокування двері, можливо переважувати, завантаження до сотні кг. |
Призначення | демонстрація і дозрівання м'яса |
Тип встановлення | підлоговий/вбудований |
Функціональне призначення | Для м'яса |
Може вмістити | |
Перелік | до 3 яловичих відруби довжиною 1200 мм. |
- Ціна: 245 700 ₴