Статті
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.
- Компанія "Є-груп" - спеціаліст в оснащенні обладнанням піцерій, поділиться з Вами в цій статті про те, яке обладнання найкраще придбати і чому.
- Щоб зробити правильний вибір, необхідно знати, в чому полягає різниця між конвектоматом і пароконвектоматом. З радістю поділимося з Вами цими відмінностями у статті!