Професійні м'ясорубки Fimar
Історія компанії Fimar почалася в Італії в 1974 році з невеликої майстерні, але вже через 5 років роботи, після виробництва успішної серії м'ясорубок виникла ідея створення підприємства спеціалізується на професійному обладнанні для закладів громадського харчування. На сьогодні компанія Fimar Group налічує вже більш ніж 40-річну історію і об'єднує під собою кілька великих компанії, що спеціалізуються в різних секторах виробництва для професійної кухні.
Сучасні м'ясорубки Fimar, при незмінно високій якості мають різні варіанти комплектацій, здатні задовольнити будь-які запити на ринку підприємств громадського харчування.
Особливості та переваги професійних м'ясорубок Fimar:
- Оскільки одним з головних критеріїв вибору м'ясорубки є її продуктивність, компанія Fimar представила широкий спектр виробничих можливостей від 50 кг/год (модель 8) і до 500 кг/год (модель 32).
- Ще один дуже важливий критерій це тип ріжучого блоку, які діляться на системи Enterprise з 1 ножем і 1 ґратами, напів-Unger з 2 ножами (підрізної + двосторонній) і 1 ґратами, ну і сама топова комплектація це Unger або як кажуть повний Унгер з 3 ножами (підрізної + 2 двосторонніх) і 2 решітки (дрібна + велика).
- У всіх м'ясорубок компанії Fimar дуже надійні двигуни, так як зубчастий редуктор постійно знаходиться в масляній ванні.
- Крім перерахованих комплектацій і опцій, у більшості моделей в залежності від необхідності, Ви можете вибрати тип підключення до мережі 220 або 380 вт.
- На все своє обладнання Fimar надається гарантія 12 місяців.
Як правильно підібрати модель м'ясорубки Fimar, відповідну Вашому закладу:
- Якщо у Вас заклад харчування з кількістю посадкових місць до 100 осіб, то вибір може бути зроблений на користь м'ясорубки Fimar 12/S, обробну м'ясопродукцію до 160 кг/годину. Це одна з найпопулярніших моделей в лінійці, у неї:
- знімний ріжучий вузол.
- потужність становить 750 Вт.
- в стандартній комплектації м'ясорубка поставляється з системою Enterprise, але при необхідності перед замовленням клієнт може вибрати систему Unger і ще ряд опцій, такі як реверс, насадки для наповнення ковбас і протирання овочів.
- Для закладів більшої формату більше 100 посадочних необхідною продуктивністю до 300 кг. м'яса на годину, компанія Fimar представила м'ясорубку 22/ТІ, потужністю понад 1 кВт.
Як і менша модель, в стандартній комплектації поставляється з системою Enterprise і з можливістю оснастити додатковими опціями.
- Але й це не вершина можливостей для м'ясорубок Fimar. Для продовольчих мереж та великих закладів громадського харчування в лінійці м'ясорубок представлена модель Fimar 32/RS:
- продуктивність 500 кг/год.
- потужність двигуна 2,2 кВт.
- вона вже має реверс і її також можна замовити з системою Унгер і додатковими насадками.
- Унікальним сучасним рішенням і ідеальним для м'ясних магазинів і супермаркетів з'явилися моделі Fimar T22REF і T32REF.
- з охолоджуваною лійкою, мясоприемником і вузлом подрібнення де робоча температура всього + 4°.
- з компактним дизайном.
- з завантажувальної горловиною 50 і 80 мм.
- з реверсом, а також панеллю управління на лицьовій стороні.
Незважаючи на солідний вік компанії, впровадження сучасних технологій і боротьбу на ринку, компанія Fimar раніше вірна своїй філософії - виробництво простої і надійної техніки. Донині м'ясорубки бренду Fimar, то з чого багато років тому почалася успішна діяльність компанії, є кращою пропозицією на ринку.
Купуючи м'ясорубки Fimar, Ви можете бути впевнені у винятковій якості, надійності і гарантованої довговічності роботи.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.