Жарова шафа: особливості та види
Конструкція і особливості жарочних шаф
Основним призначенням цих установок є запікання, тушкування, смаження овочів, м'ясних і рибних страв. Дане обладнання представляє собою металевий, найчастіше виконаний з нержавіючої сталі, короб. Між його стінками знаходиться теплоізоляція, створює оптимальний режим до повного приготування кулінарних шедеврів.
Крім того, шафа жарова 3 секції ШЖЭ-3 Gn2/1 - модель пристрою, де передбачено наявність трьох камер. Кожна з них може функціонувати незалежно один від одного в різних температурних режимах і способах приготування. Для цього за допомогою окремо відведених панелей управління користувач виставляє самостійно оптимальні параметри готування.
Розігрів жарочного шафи триває не більше 30 хвилин, а максимальна температура в коробі може досягати 320 С, що говорити про багатофункціональність вироби.
Які бувають шафи для готування на промислових кухнях
Шафа пекарна може бути:
- З природним теплообмінником шафа пекарна ШПЭ-1 – таке обладнання має статистичний нагрівання, тобто продукти готуються за допомогою теплового випромінювання і тепловіддачі від нагрітих поверхонь.
- З примусовим теплообмінником – тут конвекція відбувається за рахунок розподілу теплого повітря вентилятором, вбудованим в задню стінку обладнання. Потужність вентиляторів дозволяє рівномірно розподіляти температуру по всьому короба, щоб продукція була повністю приготованою.
Вибір шафи пекарського
Перш ніж купити жарочні, пекарські шафи, варто ознайомитись з їх основними характеристиками та конструктивними особливостями:
- Кількість і габарити робочих камер. Дані показники будуть впливати на швидкість і продуктивність підприємства.
- Потужність установки – чим менша кількість секцій, тим менш потужних шафа.
- Тип харчування — обладнання може працювати від електромережі або від газу. У нинішній час найбільш популярними є електричні установки. Вони споживають мінімум електроенергії, але при цьому показують якісні експлуатаційні характеристики.
Якщо ви хочете придбати функціональну і надійну установку, жарочна камера ШЖЭ-2 Gn 2/1 з описом на сайті нашого інтернет-магазину допоможе прийняти остаточне рішення. Ознайомившись з основними характеристиками виробу, провівши порівняльний аналіз з численними товарними позиціями на нашому сайті, вдасться купити оптимальний жарова шафа для ресторану за демократичною вартістю.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.