Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Жарова шафа: особливості та види

Жарова шафа: особливості та види

Конструкція і особливості жарочних шаф

Основним призначенням цих установок є запікання, тушкування, смаження овочів, м'ясних і рибних страв. Дане обладнання представляє собою металевий, найчастіше виконаний з нержавіючої сталі, короб. Між його стінками знаходиться теплоізоляція, створює оптимальний режим до повного приготування кулінарних шедеврів.

Крім того, шафа жарова 3 секції ШЖЭ-3 Gn2/1 - модель пристрою, де передбачено наявність трьох камер. Кожна з них може функціонувати незалежно один від одного в різних температурних режимах і способах приготування. Для цього за допомогою окремо відведених панелей управління користувач виставляє самостійно оптимальні параметри готування.

Розігрів жарочного шафи триває не більше 30 хвилин, а максимальна температура в коробі може досягати 320 С, що говорити про багатофункціональність вироби.

Які бувають шафи для готування на промислових кухнях

Шафа пекарна може бути:

  • З природним теплообмінником шафа пекарна ШПЭ-1 – таке обладнання має статистичний нагрівання, тобто продукти готуються за допомогою теплового випромінювання і тепловіддачі від нагрітих поверхонь.
  • З примусовим теплообмінником – тут конвекція відбувається за рахунок розподілу теплого повітря вентилятором, вбудованим в задню стінку обладнання. Потужність вентиляторів дозволяє рівномірно розподіляти температуру по всьому короба, щоб продукція була повністю приготованою.

Вибір шафи пекарського

Перш ніж купити жарочні, пекарські шафи, варто ознайомитись з їх основними характеристиками та конструктивними особливостями:

  1. Кількість іжарова шафа купити габарити робочих камер. Дані показники будуть впливати на швидкість і продуктивність підприємства.
  2. Потужність установки – чим менша кількість секцій, тим менш потужних шафа.
  3. Тип харчування — обладнання може працювати від електромережі або від газу. У нинішній час найбільш популярними є електричні установки. Вони споживають мінімум електроенергії, але при цьому показують якісні експлуатаційні характеристики.

Якщо ви хочете придбати функціональну і надійну установку, жарочна камера ШЖЭ-2 Gn 2/1 з описом на сайті нашого інтернет-магазину допоможе прийняти остаточне рішення. Ознайомившись з основними характеристиками виробу, провівши порівняльний аналіз з численними товарними позиціями на нашому сайті, вдасться купити оптимальний жарова шафа для ресторану за демократичною вартістю.

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner