Жарова шафа: особливості та види

Конструкція і особливості жарочних шаф
Основним призначенням цих установок є запікання, тушкування, смаження овочів, м'ясних і рибних страв. Дане обладнання представляє собою металевий, найчастіше виконаний з нержавіючої сталі, короб. Між його стінками знаходиться теплоізоляція, створює оптимальний режим до повного приготування кулінарних шедеврів.
Крім того, шафа жарова 3 секції ШЖЭ-3 Gn2/1 - модель пристрою, де передбачено наявність трьох камер. Кожна з них може функціонувати незалежно один від одного в різних температурних режимах і способах приготування. Для цього за допомогою окремо відведених панелей управління користувач виставляє самостійно оптимальні параметри готування.
Розігрів жарочного шафи триває не більше 30 хвилин, а максимальна температура в коробі може досягати 320 С, що говорити про багатофункціональність вироби.
Які бувають шафи для готування на промислових кухнях
Шафа пекарна може бути:
- З природним теплообмінником шафа пекарна ШПЭ-1 – таке обладнання має статистичний нагрівання, тобто продукти готуються за допомогою теплового випромінювання і тепловіддачі від нагрітих поверхонь.
- З примусовим теплообмінником – тут конвекція відбувається за рахунок розподілу теплого повітря вентилятором, вбудованим в задню стінку обладнання. Потужність вентиляторів дозволяє рівномірно розподіляти температуру по всьому короба, щоб продукція була повністю приготованою.
Вибір шафи пекарського
Перш ніж купити жарочні, пекарські шафи, варто ознайомитись з їх основними характеристиками та конструктивними особливостями:
- Кількість і
габарити робочих камер. Дані показники будуть впливати на швидкість і продуктивність підприємства.
- Потужність установки – чим менша кількість секцій, тим менш потужних шафа.
- Тип харчування — обладнання може працювати від електромережі або від газу. У нинішній час найбільш популярними є електричні установки. Вони споживають мінімум електроенергії, але при цьому показують якісні експлуатаційні характеристики.
Якщо ви хочете придбати функціональну і надійну установку, жарочна камера ШЖЭ-2 Gn 2/1 з описом на сайті нашого інтернет-магазину допоможе прийняти остаточне рішення. Ознайомившись з основними характеристиками виробу, провівши порівняльний аналіз з численними товарними позиціями на нашому сайті, вдасться купити оптимальний жарова шафа для ресторану за демократичною вартістю.
- Лід — незамінний елемент у багатьох сферах: від гастрономії до медицини. Його форми та властивості визначають ефективність використання у конкретних умовах. Розглянемо основні типи льоду та їх застосування.
- Жорстка вода — невидимий ворог на професійній кухні. Вона шкодить обладнанню, знижує його ефективність, підвищує витрати на обслуговування і виводить із ладу дорогі агрегати. І якщо ваша кухня працює щодня, з великим обсягом води — без якісного пом’якшення не обійтись.