Види холодильних вітрин: грамотний вибір

Холодильне обладнання для магазинів та барів – це невід'ємний атрибут кожного підприємства, що займається продажем кондитерських виробів і кулінарних шедеврів, які потребують правильних умов зберігання. По-перше це необхідно для безпеки споживача, по-друге – вигідно самому підприємцю, який не втрачає фінанси на викинутих, нерозпроданих товари. Дане обладнання є «обличчям» торгового підприємства, тому важливо правильно підійти до його вибору.
Як правильно вибрати вітрину-холодильник для бару, ресторану, супермаркету
Існує кілька критеріїв вибору установок, враховуючи які ви зможете віддати перевагу оптимального варіанту холодильної вітрини. Отже, поговоримо по порядку:
- Для чого вам потрібен вітринний шафа? Відповідно, тут слід врахувати, яку групу товарів ви збираєтеся викладати для тимчасового зберігання в залі.
- На тривалий або тимчасовий термін ви купуєте установку? Якщо ви розширюєте мережа успішно діючих ресторанів, тоді слід вибрати професійну кондитерську холодильну вітрину Cold C-12G або будь-яку іншу того розміру, який буде актуальним в даному конкретному випадку. Для великого супермаркету можна купити холодильну стелаж Росс Modena 1,4. У невеликому суші-барі або міні-маркеті доречніше встановити малогабаритне обладнання.
- Є майстри, які зможуть своєчасно обслуговувати обладнання? Це питання актуальне у віддалених від міської місцевості глибинок, в яких не завжди є сервісні центри та майстри під рукою. Тому, роблячи велику партію заготовок на продаж і викладаючи їх у вітринний шафа, варто подбати про наявність спеціалізованого персоналу або можливості забезпечити ремонт обладнання в найкоротші терміни.
Це, здавалося б, незначні питання і відповіді на них допоможуть зробити оптимальний вибір і прийняти правильне рішення при купівлі холодильних вітрин.
Також варто поговорити про різновиди даного устаткування та їх відмінності. Наприклад:
Холодильна гірка Modena 1,0 призначена для викладення продукції в супермаркетах, коли необхідна оптимальна температура виробів на вітрині.
- Кондитерську вітрину Cold C-20G можна часто зустріти там, де реалізують солодку продукцію.
- Морозильні, холодильні бонети оптимальні для зберігання заморожених товарів у залі великих супермаркетів або на кухнях великих ресторанів.
І це далеко не повний перелік різноманітних варіантів холодильних вітрин, з якими ви можете ознайомитися, відвідавши онлайн-каталог нашого сайту. Ми реалізуємо установки високої якості. Надійне обладнання провідних світових брендів ще ніколи не підводило клієнтів, які залишають позитивні відгуки про придбання продукції на сайті нашої компанії.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.