Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Види холодильних вітрин: грамотний вибір

Види холодильних вітрин: грамотний вибір

Холодильне обладнання для магазинів та барів – це невід'ємний атрибут кожного підприємства, що займається продажем кондитерських виробів і кулінарних шедеврів, які потребують правильних умов зберігання. По-перше це необхідно для безпеки споживача, по-друге – вигідно самому підприємцю, який не втрачає фінанси на викинутих, нерозпроданих товари. Дане обладнання є «обличчям» торгового підприємства, тому важливо правильно підійти до його вибору.

Як правильно вибрати вітрину-холодильник для бару, ресторану, супермаркету

Існує кілька критеріїв вибору установок, враховуючи які ви зможете віддати перевагу оптимального варіанту холодильної вітрини. Отже, поговоримо по порядку:

  1. Для чого вам потрібен вітринний шафа? Відповідно, тут слід врахувати, яку групу товарів ви збираєтеся викладати для тимчасового зберігання в залі.
  2. На тривалий або тимчасовий термін ви купуєте установку? Якщо ви розширюєте мережа успішно діючих ресторанів, тоді слід вибрати професійну кондитерську холодильну вітрину Cold C-12G або будь-яку іншу того розміру, який буде актуальним в даному конкретному випадку. Для великого супермаркету можна купити холодильну стелаж Росс Modena 1,4. У невеликому суші-барі або міні-маркеті доречніше встановити малогабаритне обладнання.
  3. Є майстри, які зможуть своєчасно обслуговувати обладнання? Це питання актуальне у віддалених від міської місцевості глибинок, в яких не завжди є сервісні центри та майстри під рукою. Тому, роблячи велику партію заготовок на продаж і викладаючи їх у вітринний шафа, варто подбати про наявність спеціалізованого персоналу або можливості забезпечити ремонт обладнання в найкоротші терміни.

Це, здавалося б, незначні питання і відповіді на них допоможуть зробити оптимальний вибір і прийняти правильне рішення при купівлі холодильних вітрин.

Також варто поговорити про різновиди даного устаткування та їх відмінності. Наприклад:

  1. Холодильна гірка Modena 1,0 призначена для викладення продукції в супермаркетах, коли необхідна оптимальна температура виробів на вітрині.
  2. Кондитерську вітрину Cold C-20G можна часто зустріти там, де реалізують солодку продукцію.
  3. Морозильні, холодильні бонети оптимальні для зберігання заморожених товарів у залі великих супермаркетів або на кухнях великих ресторанів.

І це далеко не повний перелік різноманітних варіантів холодильних вітрин, з якими ви можете ознайомитися, відвідавши онлайн-каталог нашого сайту. Ми реалізуємо установки високої якості. Надійне обладнання провідних світових брендів ще ніколи не підводило клієнтів, які залишають позитивні відгуки про придбання продукції на сайті нашої компанії.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner