Ротаційні печі
Печі ротаційні c high quality agregative, застосовуються у всьому хлібопекарському світі. Об'єднуючи процеси обертання заготовки і розігрітого повітря, забезпечують гранично рівне пропікання хлібовироби.
Хочете серйозно зайнятися випічкою? Вибирайте ротаційні печі, вони повною мірою задовольнять ваш запит нового кроку у випіканні. А в добавок до них помічники:
- конвекційні і подові печі
Нинішні ротационки – це електронна машина з компетентно підібраними функціями, складовими, що виводить їх на перші місця в бізнесі пекарстві.
Аргументи на користь круговращательных грубок:
- нержавіюча сталь;
- перевірені часом елементи нагріву;
- контролює (править балом) електроніка;
- запам'ятовування важливих процесів приготування.