Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Шаурма як приготувати і що потрібно для цього

Шаурма як приготувати і що потрібно для цього

Як правило, для приготування в домашніх умовах використовують звичайну сковороду або духовку, але якщо ви є власником закладу громадського харчування, слід подбати про наявність якісного, професійного обладнання для приготування шаурми. Такі апарати для шаурми можуть бути різних розмірів і потужності, тому необхідно вибирати оптимальний апарат, відповідний габаритами промислової кухні та обсягами видачі страв.

Навіщо потрібен апарат для приготування шаурми?

В конструкцію даного устаткування входить основна комплектуюча – нагрівальний елемент, який забезпечує термічну обробку і повне приготування м'яса для шаурми, що обертається на спеціальному рожні. Внизу пристрою розташований піддон, куди при обжарке стікає зайвий жир, а сам корпус апарата виконаний з нержавіючої сталі, яка не вступає в хімічні реакції з продуктами харчування, відповідно, не надаючи негативного впливу на них.

Споживачі, що використовують апарат для шаурми газовий Pimak М072, відзначають незаперечні переваги експлуатації, а саме:

  • Багатофункціональність
  • Безперервний процес роботи на протязі всієї робочої зміни
  • Можливість стежити за процесом приготування
  • Зручна експлуатація і простота догляду
  • Невисока ціна

Як приготувати шаурму

купити апарат для шаурми

Якщо ви встигли випробувати апарат для приготування усіма улюбленої страви, тоді справа залишилася за малим. Нанизавши будь-яке м'ясо на спеціальний обертовий стрижень, почніть підготовку основи шаурми. Для цього розкладіть тонкий лаваш на робочу поверхню, змастіть його соусом, а потім приступайте до створення композиції!

Гострим ножем зрізайте з вертила шаурми електричної Pimak М077-3С філе тонкими смужками, викладаючи його на змащений лаваш. Потім поверх м'яса викладайте попередньо підготовлені овочі, нарізані тонкою соломкою. Варіацій салатів для шаурми може бути безліч: морква, капуста, болгарський перець, зелень, помідори, огірки – все, що заманеться за смаком. На відміну від приготовленої на сковороді, така шаурма порадує своїми смаковими якостями, ароматом, поживністю і приємним зовнішнім виглядом, оскільки виробляється на спеціальному обладнанні м'ясо має рум'яну, хрустку скоринку і приємний аромат гриля.

Де купити обладнання в Україні

Якщо ви прийняли рішення придбати якісний, надійний, функціональний і міцний апарат для шаурми Кий-В ШЕ, доцільно відвідати онлайн-каталог нашої компанії і вибрати відповідний товар з представлених позицій на сайті «Е-груп». Ми реалізуємо тільки оригінальну продукцію, співпрацюючи з виробниками напряму, що гарантує надійність придбання на тривалий експлуатаційний термін.

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner