Кошик
198 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (63) 475-93-88
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Пароконвектомати: як підібрати підходящий варіант

Пароконвектомати: як підібрати підходящий варіант

Кращим помічником на кухні закладу громадського харчування є пароконвекционная пекти або пароконвектомат, купити який в наші дні не становить праці. Дана техніка дозволяє приготувати безліч різноманітних страв, легко замінює плиту, духовку і пароварку.

Що ж таке пароконвектомати? Дане обладнання – це поєднання конвекційної печі і пароварки. Приготування продуктів в такій техніці відбувається за рахунок впливу пари, а також циркуляції гарячого повітря одночасно або окремо. Сьогодні існує багато різновидів мультифункціонального пристрою, про них, а також про те, як вибрати пароконвектомат піде мова в цій статті.

Види сучасних пароконвектоматів

Для того, щоб грамотно підібрати апарат для приготування страв, слід розібратися які варіанти спеціальній печі пропонують виробники.

Сучасне кухонне обладнання відрізняється наступними характеристиками:

Кожна з наведених моделей має свої переваги і підходить для певного типу закладу.

Відповідний пароконвектомат: купити і не прогадати

Враховуючи чималу вартість пароконвекционной печі, необхідно уважно підходити до її вибору.

Правильно підібрати багатофункціональний апарат допоможуть такі рекомендації:

  1. бойлерна модель максимально продуктивна, може вміщати понад 10 листів і підійде для обробки великої кількості харчових продуктів;
  2. інжекторне обладнання славиться невисокою ціною, наявністю місця для 4-10 гастроємкостей і призначене для невеликих кафе, а також ресторанів;
  3. більш економним рішенням для істотних обсягів готування є газова піч, електричний пристрій відрізняється функціональністю і стильним дизайном;
  4. для маленьких закладів варто вибрати модель, що вміщає до 6 ємностей, великим ресторанам підійде пропозицію на 6-12 гастроємкостей, при наявності банкетних залів – варіант на 20 дек (наприклад, пароконвектомат 20 рівнів Unox XEVC 2011 E1R).

Пароконвекционная техніка є найбільш раціональним капіталовкладенням для власників закладів харчування. Вона допомагає гасити, запікати, смажити і варити на пару продукти в значних кількостях, зберігаючи всі корисні елементи. Таке обладнання суттєво економить час на приготування страв і кошти на покупку різних кухонних пристосувань. Якщо потрібен якісний пароконвектомат, придбати його за вигідною ціною можна в компанії «Е-груп».

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner