Обладнання для бару: як підібрати найнеобхідніше
Оптимальне обладнання для бару має бути продуктивним, безпечним, зручним в експлуатації і мати презентабельний вигляд. Як підібрати необхідні пристрої і не витрачати зайві кошти на придбання підкажуть рекомендації з цієї статті. Щоб придбання такої техніки було рентабельним, варто вибирати моделі від перевірених виробників, з необхідними для конкретного закладу потужністю і продуктивністю. Продуманий підбір пристроїв допоможе прискорити обслуговування гостей, заощадити на найманих працівників і поліпшити репутацію закладу.
Техніка для закладу: критерії вибору
Перед покупкою пристосувань для приготування страв та напоїв слід враховувати наступні фактори:
- тип закладу і переважаючі позиції в меню;
- площа приміщення, а також наявне вільне місце для установки обладнання;
- середня кількість клієнтів, які будуть перебувати в барі одночасно;
- яке барне обладнання суттєво спростить роботу персоналу.
Найбільш корисне обладнання для бару
Незалежно від спеціалізації закладу, існує перелік апаратів, які актуальні в будь-якому кафе.
- Соковижималки і блендери дозволять в лічені хвилини приготувати корисні фреші і смузі. Відмінна пропозиція — соковижималка Fimar PC700.
- Льодогенератори, льдокрошители і комфортні сокоохолоджувачі незамінні для охолодження напоїв. Наприклад, льодогенератор Stalgast 871101 може зробити до 12 кг льоду на день.
- Міксери для коктейлів допоможуть урізноманітнити меню смачними пропозиціями.
- Електрокип'ятильники, кавомолки та кавоварки – одна з найбільш популярних технік в кожному барі. Елегантна кофемашина CMA Astoria SMSA/1 Lisa Bw дозволяє зробити до 120 чашок ароматного напою всього за 60 хвилин.
- Пригостити відвідувачів цікавими закусками допоможуть багатофункціональні кухонні комбайни, а підтримувати прилади в чистоті – спеціальні стерилізатори для ножів. Наприклад, кухонний комбайн Kenwood КМ 084 оснащений п'ятьма різними насадками і може виконувати кілька операцій одночасно.
Відмінно заощадити на купівлі обладнання для бару можна, замовивши його у «Е-груп». В інтернет-магазині діють невисокі ціни, прекрасні знижки, консультаційна допомога, гарантія до 36 місяців і зручна доставка по всій Україні.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.