Вакуумний пакувальник як необхідність на промисловій кухні
Це в першу чергу стосується тих підприємств, де їжа готується для великого потоку клієнтів: бари, ресторани, кафе, фастфуд та інші заклади.
Вакуумні пакувальники по праву можна назвати тими апаратами, без яких не обходяться сучасні кухарі на промислових кухнях. Цей агрегат призначений для поміщення продуктів харчування в вакуумну упаковку, яка зберігає протягом тривалого часу у свіжому вигляді.
Якщо ви хочете відкрити ресторан або є власником заклади громадського харчування, спочатку варто придбати машину вакуумної упаковки Lavezzini і комплект пакетів до нього.
Для чого потрібен вакуумний пакувальник
Звичайно, багато працівників у сфері громадського харчування не використовують подібний інструмент, вважаючи, що в ньому немає нічого особливого і без вакуумного пакувальника Jumbo 35 можна обійтися. Але для початку розглянемо його переваги, щоб зробити правильні висновки.
В нинішній час існує достатньо моделей даного обладнання, тому у споживача є можливість підібрати вакуумний пакувальник з тими опціями, які будуть максимально актуальні для нього. Так, особливостями різних моделей пакувальників є:
- Наявність таймера, за допомогою якого можна задавати час пакування і відкачування повітря.
- Контроль кількості выкачанного повітря.
- Регулювання параметрів в залежності від виду продуктів і запитів користувача.
- Автоматична відкачування повітря.
- Автоматичний підбір тривалості вакуумування.
Крім того, варто відзначити, що даний агрегат не вимагає спеціальних знань в управлінні, оснащений докладною інструкцією, виконаний з високоякісної нержавіючої сталі, продуктивний і довговічний.
Якщо говорити про переваги пристрою, важливо відзначити наступні:
- Надійна герметизація продуктів харчування (м'яса, риби, птиці, овочів, зелені тощо);
- Можливість зберігати продукти свіжими, соковитими і корисними набагато довше, ніж при приміщенні їх у харчові контейнери;
- Просте управління і не вередливість у догляді;
- Ефективний апарат при доступній вартості.
Якщо кілька років тому дана технологія упаковки здавалася надто дорогою і недоступною споживачеві, то сьогодні вакуумний пакувальник Lynx 32 для промислової кухні може дозволити собі кожен власник закладу громадського харчування, особливо якщо ознайомитися з широким асортиментом продукції, представленої на нашому сайті.
Купити вакуумні апарати доставкою
Наш інтернет-магазин на протязі довгих років співпрацює з постачальниками якісних, надійних і довговічних приладів для кухні. Серед них не останнє місце займають вакууматоры, які зібрані в єдиному каталозі компанії.
Ознайомившись з перевагами вакансій моделей, ви напевно зможете зупинити вибір на якісному апараті і замовити його вже сьогодні! Ми здійснюємо доставку товару по Україні в максимально стислі терміни після оформлення вашої заявки.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.