Вибір професійного электрокипятильника. Поради.
Вже досить складно визначитися самостійно, яке обладнання необхідно, а в кількості
виробників і зовсім можна загубитися. У цій статті ми розглянемо на що звернути увагу при
виборі професійного электрокипятильника.
Призначення і пристрій электрокипятильника
Назва цього кухонного обладнання вже говорить про його призначення. Електрокип'ятильників (електричний кип'ятильник) – це прилад, який забезпечує наявність постійно гарячої кип'яченої води в точках громадського харчування.
Фактично електрокип'ятильників виконує дві функції:
- кип'ятіння води;
- підтримання температури гарячої води у заданих межах.
З такої функціональності «виростають»конструктивні особливості і типи електричних кип'ятильників.
Досить просто можна вибрати таке обладнання для професійної діяльності знаючи основні
типи электрокипятильников та їх відмінності.
Типи электрокипятильников
Всі електрокип'ятильники, які пропонують виробники в даний час, можна розділити по
наступним критеріям:
- спосіб подачі води;
- тип нагрівального елемента.
За способом подачі води електрокип'ятильники діляться на проточні иналивные.
Вода в проточних електричних кип'ятильники подається автоматично з водопровідної системи. Такі
електричні кип'ятильники працюю безперервно і тому називаються электрокипятильниками
постійної дії. Такі кип'ятильники встановлюються стаціонарно та їх застосування оправданов
великих закладах громадського харчування з великою кількістю відвідувачів.
У наливних електричних кип'ятильники вода заливається вручну. Як правило, такі прилади
виробляються з невеликою ємністю для води, вони мобільні і можуть застосовуватися для невеликих точок
громадського харчування, включаючи вуличну торгівлю.
Тип нагрівального елемента залежить від його контакту з водою. Якщо нагрівальний елемент (тен) у
электрокипятильнике контактує з рідиною, такий тен називають відкритим. При відсутності контактів –
закритий. Застосування кип'ятильників з закритим теном необхідно при приготуванні гарячих напоїв.
Незалежно від виробника і дизайну, інші конструктивні особливості цього приладу можна
назвати загальними і незначно впливають на його експлуатацію:
- все випускаються частково або повністю з якісної нержавіючої сталі;
- всі мають крани для зливу гарячої води;
- все оснащені терморегулятором і індикаторною системою контролю.
Знаючи ці особливості професійних электрокипятильников можна легко підійти до вибору
виробника.
Вибір виробника
Ринок спеціального обладнання для кухні дуже динамічний. Відомі бренди з історією можуть
сусідити з новачками, які тільки заявляють про себе.
Можна вибрати дорогу європейську техніку, можна пошукати потрібні характеристики у вітчизняних
виробників або вибрати Китай, який займає одну з домінуючих позицій на ринку
професійних электрокипятильников в Україні.
І справа не тільки в ціні, але і в тому, що володіючи сучасним високотехнологічним обладнанням,
китайські компанії, що виробляють обладнання хорошої якості, іноді порівнянного севропейским.
Одним з китайських виробників є ТМ Hurakan. Під цим брендом з'єднані кілька
підприємств, які виробляють різні види обладнання для професійної кухні.
Крім досить демократичною ціни, яка може бути решающейпри виборі, оборудованиеНигакап
відрізняє ряд переваг.
Електрокип'ятильники Hurakan мають широкий модельний ряд - моделі наливних і проточних
электрокипятильников з різними за обсягом резервуарами для води, із закритими і відкритими
нагрівальними тенами, з одинарними або подвійними стінками баків, з автоматизованої иполу
автоматизованою системою управління - дозволяє зробити вибір під необхідні умови і
вимоги.
Вся продукция Hurakan производиться из высококачественной нержавеющей стали, которая не только
придает кипятильникам красивый стильный дизайн, но и упрощает уход за ними.
Системы управления электрических кипятильников Hurakan просты в эксплуатации.
Низкий показатель отказов в работе, который свидетельствует о продолжительной и бесперебойной работе,
ставит электрокипятильники ТМ Hurakan в один ряд с надежными европейскими производителями.
Ми рекомендуємо придбати електричний кип'ятильник ТМ Hurakan і бізнесменам-початківцям і профі в
своїй справі. Гарантуємо якість і зручність при роботі з цією кухонною технікою.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.