Низькотемпературні печі
Низькотемпературні печі – це досить новий, але вже популярний обладнання, що користується попитом у закладах громадського харчування: кафе, супермаркетах або столових. При необхідності можна придбати таку піч на будинок, щоб готувати вишукані страви, які будуть не тільки привабливо виглядати, але і мати витончений аромат і апетитний, нічим не замінний смак.
Такі установки відрізняються способом приготування страв. Низькотемпературні печі можуть бути різної конфігурації:
- Для теплової обробки;
- Теплової обробки і копчення;
- Для копчення.
Завдяки специфічному способу подачі тепла в камері, вироби готуються в таких печах за особливо. У них немає конвекції і жорстких теплових випромінювань. У низькотемпературної печі Istoma Light передбачена система нагріву 3D Surround heat. Тривимірне нагнітання тепла забезпечено завдяки тепловідвідні кабелях, розподіленим по зовнішньої поверхні печі. Відсутність конвекції дозволяє зберігати вологу продукту. Також зникає необхідність допрыскивать вологу для нагнітання пари, як це відбувається для пароконвектоматів, або додавати піддони – для духових шаф.
Крім цього, у печах «Знемога» є можливість автоматично перейти з режиму в режим приготування тривалого зберігання. Часто таке обладнання актуально для приготування страв в нічний час доби. Зберігання передбачає изготавливание продукції, що оптимально для м'ясних страв до тих пір, поки вони будуть затребувані. Таким чином, все, що приготовлено на кухні, можна помістити в піч, яка буде служити тепловим шафою. Ви можете вийняти великий кусень, відрізати від нього необхідну порцію м'яса і поставити відруб назад, щоб він підтримував температуру до моменту вживання наступної порції.
Які бувають низькотемпературні печі
Піч коптильня Знемога em – варіація низькотемпературної печі з додатковою функцією копчення. В даному випадку можливо і холодне і гаряче копчення виробів. Щоб закоптити і затомить продукт, необхідно включити обидва режими – готування і димогенератор. У печі холодного копчення TTM Istoma mini для холодного копчення необхідний тільки один режим – димогенератор, а в камеру поставити гастроємність з льодом.
Можно сделать вывод, что такие функции позволяют приготавливать различные блюда, помимо этого, содержать их в теплом состоянии то время, которое необходимо. Низкотемпературные печи имеют ряд преимуществ, на которые следует обратить внимание при покупке оборудования:
- Экономный расход энергопотребления даже при непрерывной эксплуатации оборудования 24 часа в сутки;
- Возможность приготовления мясных, рыбных изделий, гарниров, первых и вторых блюд;
- Функция поддержания температуры то время, которое необходимо готовому изделию до того, как его будут подавать к употреблению;
- Интуитивно-понятный интерфейс и функции печи;
- Невысокая стоимость агрегата, в сравнении с потерями, которые владелец предприятия несет при приготовлении в обычных печах и конвектоматах.
Где выгодно и недорого купить низкотемпературные печи
Чтобы сделать поистине полезное приобретение, стоит ознакомиться с нашим онлайн-каталогом, где представлены различные модели и модификации оборудования для ресторанного бизнеса. Мы реализуем только высококачественные установки, которые пользуются спросом, о чем говоря многочисленные положительные отзывы наших клиентов.
Щоб оформити замовлення, достатньо зв'язатися з нашими онлайн-консультантами або заповнити спеціальну форму на сайті.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.