Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Розстоєчну шафу вибір

Розстоєчну шафу вибір

Таке професійне обладнання створено для того, щоб правильно підготувати дріжджове тісто до процесу випічки. Випічка, яка проходить через розстоєчну шафу, вважається приготованою за всіма традиціями. Розстоєчну шафу користується популярністю не тільки в кафе, ресторанах і міні-пекарнях, приватні дитячі установи також із задоволенням купують таке обладнання з метою забезпечення дітей свіжою і ароматною випічкою, витриманою за всіма правилами.

Дуже важливо вибрати надійного виробника професійного обладнання, який має гарне співвідношення ціна/якість та позитивно зарекомендував себе на ринку. Unox, Smeg і Apach – виробники світового значення, які виробляють якісні розстоєчні шафи, використовуючи матеріали високої якості. Але важливою перевагою цих виробників є доступна ціна. У нашому магазині є унікальна можливість ознайомитися з різними моделями расстоечных шаф відомих брендів, отримати консультацію кваліфікованих консультантів по телефону і придбати, не виходячи з офісу або будинку, високоякісне обладнання, яке однозначно приверне ще більше клієнтів у Ваш заклад.

Основні характеристики расстоечных шаф

Моделей расстоечных шаф досить багато, вони мають свої, особливі характеристики і якості. Але є такі параметри, які присутні у всіх моделях такого професійного обладнання без винятку – навіть якщо це недорогий варіант у вигляді маленького шафи або громіздка конструкція, яка має великі розміри, а саме:

  • Призначенням всіх расстоечных шаф без винятку є поліпшення смаку і зовнішнього якості випікається продукції (завдяки расстойке тістова заготовка може збільшуватись у 2-3 рази, а то й у 4 рази);
  • Кожен розстоєчну шафу має спеціальні світлові індикатори, які сигналізують з допомогою температурних показників про процесі вистоювання;
  • У всіх расстоечных шафах передбачені спеціальні ємності для води, завдяки яким утримується необхідна вологість в шафі, що не дає з'явиться сухої скоринки зверху тістових заготовок;
  • Доступна ціна на моделі надійних виробників дозволяє власнику кафе або ресторану обзавестися необхідним обладнанням, яке дозволить випічку зробити ще смачніше й пахучіше за всіма правилами приготування.

Ви ще думаєте купувати розстоєчну шафу чи ні? Телефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті. Ми підберемо модель розстоєчної шафи, яка ідеально підійде для Вашого бізнесу! Професійне обладнання у інтернет магазині «Е-груп» ― це гарантована якість та доступна ціна.

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner