Овочерізки промислові
Без такого функціоналу складно уявити кухню ресторану, їдальні, супермаркету, який презентує своїм покупцям страви власного виробництва, кафе або фаст-фуду. Коли обсяги вироблених страв великі, для оптимізації роботи використовується професійне обладнання. Овочерізки промислові є незамінним атрибутом на великих кухнях. Вони швидко і якісно нарізають, подрібнюють, шаткують сирі й варені овочі, зелень, коренебульбоплоди та фрукти. Професійні овочерізки по своїй конструкції розраховані на щоденне інтенсивне використання.
Принцип дії промислової овочерізки дуже схожий на роботу м'ясорубки, тільки подрібнення овочів і фруктів відбувається у вигляді різних форм з допомогою спеціалізованих дисків і лез. За допомогою такої овочерізки можна порізати величезна кількість овочів у формі кілець, соломки, кубиків і т. д. Професійна овочерізка може мати до 50 різних насадок.
Овочерізки по своїй конструкції можуть бути 4-х типів, а саме:
- Дискові. Найбільш затребувані і зручні овочерізки, які використовують у промислових цілях.
- Роторні.
- Пуансони.
- Об'єднані.
Вибираючи овочерізку, важливо звертати увагу на продуктивність обладнання. Залежно від того, де буде працювати овочерізка і які обсяги продуктів їй необхідно буде переробляти, виділяють промислові овочерізки наступних категорій:
- Невеликих розмірів з установкою на столі. Продуктивність такого обладнання дозволяє обробляти до 60 кг продуктів в годину. Такі овочерізки затребувані на кухнях маленьких кафе, піцерій і столових, де, як правило, не велика прохідність клієнтів.
- Середні овочерізки дозволяють переробити 80-250 кг овочів і фруктів. Таке обладнання використовується в ресторанах, фаст-фудах і організаціях, що забезпечують кейтеринг.
- Великі, які мають можливість пропускати через себе до 900 кг сировини за годину. Такі овочерізки застосовують на підприємствах, які виробляють напівфабрикати, заморожують овочі і фрукти, переробних комбінатах і т. д. Таке обладнання для зручності експлуатації випускається в підлоговому вигляді і найчастіше має 2-х швидкісний двигун.
Оскільки таке професійне обладнання розрахована на інтенсивну експлуатацію, зносостійкість і якість матеріалів є важливими параметрами.
У нашому магазині реалізуються овочерізки промислові відомих світових брендів. Ручні та автоматичні овочерізки високої якості можна придбати у нас за доступними цінами. Обладнайте своє підприємство, кафе або ресторан тільки високотехнологічною технікою. Якісне обладнання забезпечить зростання і процвітання Вашого бізнесу. Вибрати обладнання для Вашого бізнесу допоможуть наші професійні консультанти по телефонам, вказаним на сайті.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.