Конвекційні печі

Спеціалізоване кухонне обладнання покликане допомогти налагодити роботу кафе, ресторанів, пекарень, підприємств швидкого харчування і т. д. Конвекційні печі – це незамінне обладнання, за допомогою якого можна швидко і якісно приготувати і розігріти продукти.
Виробництво хлібобулочних і кондитерських виробів істотно полегшується з конвекційними печами, оскільки це обладнання здатне приготувати випічку хорошої якості з будь-якого тесту. Рівень закладу дуже часто асоціюється у клієнтів з можливістю випікання власних хлібобулочних і кондитерських виробів. А реалізувати цю потребу можна з допомогою конвекційних печей.
Конвекційна піч – це обладнання, яке має в своїй конструкції вмонтований вентилятор з електроприводом, що забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря. Тени, нагрівальні елементи, виконують функцію нагрівання повітря всередині печі. Ідеальне поєднання примусової циркуляції повітря і нагрівання забезпечує рівномірний прогрів усього обсягу печі і скорочує час приготування страв.
Критерії вибору конвекційних печей
Для того щоб зробити правильний вибір печі для кафе чи ресторану, міні-пекарні або ларька з фаст-фудом, важливо звернути увагу на наступні параметри конвекційних печей, а саме:
- Потужність;
- Об'єм внутрішньої поверхні печі;
- Кількість дек;
- Вид харчування;
- Тип управління;
- Зручність в управлінні (наявність додаткових функцій).
Як правило, більшість моделей конвекційних печей є електричними. Газові печі набули поширення на великих кондитерських підприємствах і виробничих цехах хлібобулочних заводів.
В залежності від конструкції, об'єму камери, типу управління, кожен споживач здатний підібрати ту модель печі, яка відповідає вимогам технологічного процесу, а найважливіше – буде затребувана і незамінний на кухні.
У нашому магазині працюють кваліфіковані фахівці, які допоможуть Вам підібрати конвекційну піч виходячи з Ваших потреб. У нас представлені печі відомих світових брендів, а саме: Unox, Apach і Smeg.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.