Кошик
198 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (63) 475-93-88
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Конвекційні печі

Конвекційні печі

Спеціалізоване кухонне обладнання покликане допомогти налагодити роботу кафе, ресторанів, пекарень, підприємств швидкого харчування і т. д. Конвекційні печі – це незамінне обладнання, за допомогою якого можна швидко і якісно приготувати і розігріти продукти.

Виробництво хлібобулочних і кондитерських виробів істотно полегшується з конвекційними печами, оскільки це обладнання здатне приготувати випічку хорошої якості з будь-якого тесту. Рівень закладу дуже часто асоціюється у клієнтів з можливістю випікання власних хлібобулочних і кондитерських виробів. А реалізувати цю потребу можна з допомогою конвекційних печей.

      Конвекційна піч – це обладнання, яке має в своїй конструкції вмонтований вентилятор з електроприводом, що забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря. Тени, нагрівальні елементи, виконують функцію нагрівання повітря всередині печі. Ідеальне поєднання примусової циркуляції повітря і нагрівання забезпечує рівномірний прогрів усього обсягу печі і скорочує час приготування страв.

Критерії вибору конвекційних печей

Для того щоб зробити правильний вибір печі для кафе чи ресторану, міні-пекарні або ларька з фаст-фудом, важливо звернути увагу на наступні параметри конвекційних печей, а саме:

  • Потужність;
  • Об'єм внутрішньої поверхні печі;
  • Кількість дек;
  • Вид харчування;
  • Тип управління;
  • Зручність в управлінні (наявність додаткових функцій).

Як правило, більшість моделей конвекційних печей є електричними. Газові печі набули поширення на великих кондитерських підприємствах і виробничих цехах хлібобулочних заводів.

В залежності від конструкції, об'єму камери, типу управління, кожен споживач здатний підібрати ту модель печі, яка відповідає вимогам технологічного процесу, а найважливіше – буде затребувана і незамінний на кухні.

У нашому магазині працюють кваліфіковані фахівці, які допоможуть Вам підібрати конвекційну піч виходячи з Ваших потреб. У нас представлені печі відомих світових брендів, а саме: Unox, Apach і Smeg.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner