Кошик
233 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 908-04-28
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Переваги печей Josper (Хоспер)

Переваги печей Josper (Хоспер)

Роблячи вибір з печі Josper, ви однозначно вже на правильному переможному шляху:

1. У будь-якому випадку ви станете володарем першокласного гриля, що передбачає роботу в посиленому режимі і понад продуктивність, пічки-грилі великого розміру дають можливість в одне і теж час приготувати до тридцяти замовлень м'ясних і рибних з димком страв. У середньому, печі Хоспер створюють температуру в районі 310 С. Цей фактор робить процес смаження швидким, а страви на виході красиві і апетитні.

2. Другий плюс, ви купуєте одну з головних частинок інтер'єру, поруч з якою, завдяки вашій фантазії, ви облаштуєте високого стандарту кухню.

Крім перерахованого, Josper ― це не тільки піч-гриль-мангал для приготування м'ясного та рибного меню, але і різнобічне в роботі піч, у ній готують майже всі страви в кухонній інвентарі, порівнянно як і в духовій шафі. Печі від Josper використовується спільно і з новими технологіями sous-vide (приготування стейків на дуже низьких температурах). Розглянемо більш ретельно цей спільний метод: перший варіант – спершу готуємо продукт в Хоспері, з метою отримання продуктом неповторного запаху, після охолоджуємо (найчастіше в шафах шокер) і наступний крок, доводимо до потрібної нам консистенції за рахунок вакуумного пакувальника і нової концепції спеціалізованого термостата заглибного (sous-vide ). Пройшовши довгий шлях, клієнт бачить на своєму столі продукт сучасної кухні.

Спосіб другий ― обробка їжі йде спершу у вакуумному середовищі, потім проходить етап охолодження і перед подачею доготавливается в Josper для смаку серпанок і апетитного вигляду.

Інші статті
  • 🧊Лід - це не просто кубики в склянці🧊
    ​Лід — незамінний елемент у багатьох сферах: від гастрономії до медицини. Його форми та властивості визначають ефективність використання у конкретних умовах. Розглянемо основні типи льоду та їх застосування.
  • 💧 Навіщо потрібен пом'якшувач води? 💧
    Жорстка вода — невидимий ворог на професійній кухні. Вона шкодить обладнанню, знижує його ефективність, підвищує витрати на обслуговування і виводить із ладу дорогі агрегати. І якщо ваша кухня працює щодня, з великим обсягом води — без якісного пом’якшення не обійтись.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner