Переваги печей Josper (Хоспер)
Роблячи вибір з печі Josper, ви однозначно вже на правильному переможному шляху:
1. У будь-якому випадку ви станете володарем першокласного гриля, що передбачає роботу в посиленому режимі і понад продуктивність, пічки-грилі великого розміру дають можливість в одне і теж час приготувати до тридцяти замовлень м'ясних і рибних з димком страв. У середньому, печі Хоспер створюють температуру в районі 310 С. Цей фактор робить процес смаження швидким, а страви на виході красиві і апетитні.
2. Другий плюс, ви купуєте одну з головних частинок інтер'єру, поруч з якою, завдяки вашій фантазії, ви облаштуєте високого стандарту кухню.
Крім перерахованого, Josper ― це не тільки піч-гриль-мангал для приготування м'ясного та рибного меню, але і різнобічне в роботі піч, у ній готують майже всі страви в кухонній інвентарі, порівнянно як і в духовій шафі. Печі від Josper використовується спільно і з новими технологіями sous-vide (приготування стейків на дуже низьких температурах). Розглянемо більш ретельно цей спільний метод: перший варіант – спершу готуємо продукт в Хоспері, з метою отримання продуктом неповторного запаху, після охолоджуємо (найчастіше в шафах шокер) і наступний крок, доводимо до потрібної нам консистенції за рахунок вакуумного пакувальника і нової концепції спеціалізованого термостата заглибного (sous-vide ). Пройшовши довгий шлях, клієнт бачить на своєму столі продукт сучасної кухні.
Спосіб другий ― обробка їжі йде спершу у вакуумному середовищі, потім проходить етап охолодження і перед подачею доготавливается в Josper для смаку серпанок і апетитного вигляду.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.