Кошик
+380675517271
+380959373544
УкраїнаДніпропетровська областьДніпропроспект Олександра Поля, 11Б
«Е-групп» - оборудование для Вашего Бизнеса
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Переваги печей Josper (Хоспер)

Переваги печей Josper (Хоспер)

Хочете приготувати вишукані м'ясні страви на деревному паливі, спершу потрібно вирішити завдання, на чому власне і смажити можлива смаження інших продуктів. Виходячи з цього друга задача не менш важлива.

Роблячи вибір з печі Josper, ви однозначно вже на правильному переможному шляху:

1. У будь-якому випадку ви станете володарем першокласного гриля, що передбачає роботу в посиленому режимі і понад продуктивність, пічки-грилі великого розміру дають можливість в одне і теж час приготувати до тридцяти замовлень м'ясних і рибних з димком страв. У середньому, печі Хоспер створюють температуру в районі 310 С. Цей фактор робить процес смаження швидким, а страви на виході красиві і апетитні.

2. Другий плюс, ви купуєте одну з головних частинок інтер'єру, поруч з якою, завдяки вашій фантазії, ви облаштуєте високого стандарту кухню.

Крім перерахованого, Josper ― це не тільки піч-гриль-мангал для приготування м'ясного та рибного меню, але і різнобічне в роботі піч, у ній готують майже всі страви в кухонній інвентарі, порівнянно як і в духовій шафі. Печі від Josper використовується спільно і з новими технологіями sous-vide (приготування стейків на дуже низьких температурах). Розглянемо більш ретельно цей спільний метод: перший варіант – спершу готуємо продукт в Хоспері, з метою отримання продуктом неповторного запаху, після охолоджуємо (найчастіше в шафах шокер) і наступний крок, доводимо до потрібної нам консистенції за рахунок вакуумного пакувальника і нової концепції спеціалізованого термостата заглибного (sous-vide ). Пройшовши довгий шлях, клієнт бачить на своєму столі продукт сучасної кухні.

Спосіб другий ― обробка їжі йде спершу у вакуумному середовищі, потім проходить етап охолодження і перед подачею доготавливается в Josper для смаку серпанок і апетитного вигляду.

Інші статті