Кошик
198 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (63) 475-93-88
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Переваги печей Josper (Хоспер)

Переваги печей Josper (Хоспер)

Роблячи вибір з печі Josper, ви однозначно вже на правильному переможному шляху:

1. У будь-якому випадку ви станете володарем першокласного гриля, що передбачає роботу в посиленому режимі і понад продуктивність, пічки-грилі великого розміру дають можливість в одне і теж час приготувати до тридцяти замовлень м'ясних і рибних з димком страв. У середньому, печі Хоспер створюють температуру в районі 310 С. Цей фактор робить процес смаження швидким, а страви на виході красиві і апетитні.

2. Другий плюс, ви купуєте одну з головних частинок інтер'єру, поруч з якою, завдяки вашій фантазії, ви облаштуєте високого стандарту кухню.

Крім перерахованого, Josper ― це не тільки піч-гриль-мангал для приготування м'ясного та рибного меню, але і різнобічне в роботі піч, у ній готують майже всі страви в кухонній інвентарі, порівнянно як і в духовій шафі. Печі від Josper використовується спільно і з новими технологіями sous-vide (приготування стейків на дуже низьких температурах). Розглянемо більш ретельно цей спільний метод: перший варіант – спершу готуємо продукт в Хоспері, з метою отримання продуктом неповторного запаху, після охолоджуємо (найчастіше в шафах шокер) і наступний крок, доводимо до потрібної нам консистенції за рахунок вакуумного пакувальника і нової концепції спеціалізованого термостата заглибного (sous-vide ). Пройшовши довгий шлях, клієнт бачить на своєму столі продукт сучасної кухні.

Спосіб другий ― обробка їжі йде спершу у вакуумному середовищі, потім проходить етап охолодження і перед подачею доготавливается в Josper для смаку серпанок і апетитного вигляду.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner