Компанія «EGROUP» на експофорум Forech 2018

На стенді були представлені:
- печі на деревному вугіллі (хоспер) Vulcan 2L і Vulcan 4L, дров'яна піч для піци Vulcan PRO-4;
- піч для приготування качки по-пекінськи Vulcan Y600;
- також, були продемонстровані в дію печі низькотемпературного приготування «ISTOMA ЕМ»,
- холодильне і морозильне обладнання, шафи для дозрівання м'яса від ТМ «Polair».
- нейтральне збірно-розбірні обладнання з нержавіючої сталі від ТМ «INOX constructor».
Ми за три дні провели сім пізнавальних майстер-класів!
Спасибі нашим бренд-шефам: Павленко Сергію і Юр'єву Максу.
Вони готували на нашому обладнанні, ділилися своїми технологіями і секретами. Всі бажаючі могли продегустувати найніжніші ребра, томлені в ISTOMA і запечені в печі Vulcan, яловичий язик з ніжним димним ароматом, салат з качиної грудки, суп з копченою домашньої гарбуза, лосось холодного копчення і супер смачний підкопчений товстолобик.
Спікери продемонстрували весь потенціал наших коптильних печей, печі-хоспер Vulcan, розглянули нюанси сухого і вологого дозрівання у ферментативних шафах. Розповіли принципи приготування качки по-пекінськи з використанням нашої печі. Незважаючи на технічні збої у нас все вийшло! Ми отримали величезне задоволення від виконаної роботи і від Вашого інтересу до нас і нашого обладнання.
Хотілося б подякувати всіх наших партнерів, організаторів виставки і, звичайно ж, гостей та учасників майстер-класів, які були присутні на нашому стенді!
Ми будемо продовжувати дивувати вас своїми новинками! Чекаємо всіх наших шоу-румах!
З повагою, компанія «EGROUP»!
- Друзі, вітаю з Новим Роком! 🎉 Ми починаємо цей рік із глибокого занурення у кулінарні тренди, що формують сучасну гастрономію. Журнал Forbes провів масштабне дослідження, поспілкувавшись із 85 шеф-кухарями з різних куточків світу. Вони поділилися своїми спостереженнями та прогнозами щодо того, які тенденції стали визначальними на початку 2025 року.
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!