Майстер клас на обладнанні марки Apach, Istoma, Big Green

Найкращі фахівці своєї справи, шеф-кухаря, ресторатори, бренд-шефи найпопулярніших торгових марок поділилися своїми секретами і досвідом з нашими гостями.
В якості спікерів виступали:
- Бренд шеф і шеф кухар, який представляє марку Apach і є господарем кухні ресторанного закладу "Казан Диван", в особі Еманова Володимира, чудово продемонстрував можливості італійської атрибутики для технології Сю Вид Apach Asv2, в добавок її взаємодія з кухонними комбайнами T-rex Hendi і пароконвекционными автоматичними пристроями.
- А про низькотемпературному типі коптильного і ферментационного процесу обробки продукту, нам розповів Сергій Ліхачов - керівник компанії «EGROUP»/бренд-шеф ТМ Istoma, що виробляє відповідні печі з опціями холодного і гарячого копчення.
За підсумками заходу, не залишилося ні одного не задоволеного відвідувача від дивовижних страв: салат з курчати і яловиче м'ясо завдяки Су Вигляд; закуска "Хумус"; копчена свиняча вирізка вийшло смачною за рахунок ISTOMA-EM і апетитною на погляд - Big Green Egg; на десерт подавали шоколадний фондан з ніжним двухсортным морозивом.
Особливо дякуємо наших друзів: компанію "Новий Проект", в особі Олександра Куликова і кулінарну професійну академію "Al. Cuisine" з Олексієм Латкиным!
Інші новини
- Друзі, вітаю з Новим Роком! 🎉 Ми починаємо цей рік із глибокого занурення у кулінарні тренди, що формують сучасну гастрономію. Журнал Forbes провів масштабне дослідження, поспілкувавшись із 85 шеф-кухарями з різних куточків світу. Вони поділилися своїми спостереженнями та прогнозами щодо того, які тенденції стали визначальними на початку 2025 року.
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!