«Перша українська асоціація шеф-кухарів» з успіхом стартувала в Дніпрі!

Сьогодні відбулося одне з найяскравіших заходів цього місяця...
Величезне спасибі організаторам: президенту асоціації Олексію Латкину і вступив на посаду куратора дніпровського філії Дмитру Егупову, тепер професіонали нашої справи будуть частіше зустрічатися і стає ще крутіше!
Компанія EGROUP і Новий Проект люб'язно надала професійне обладнання та здійснила технічну підтримку заходу.
Дії проходили на базі «Кулінарної студії Gastro School 18» за адресою: пр. А. Поля 11.
З цікавими майстер-класами виступили спікери в особі самого президента асоціації Олексія Латкін і провідних шеф-кухарів: Сергія Федоренка, Сергія Зеленохата і Давида Зелігера. Також свою лепту вніс і наш керівник Сергій Ліхачов, який презентував обладнання і компанію.
В допомогу шефам була надана низькотемпературна піч-коптильня ISTOMA і керамічний гриль Big Green Egg.
Ми спробували ВСІ! Починаючи з морського окуня у вишні з копченої свинячої кров'ю від Сергія Федоренка і традиційним ізраїльським хумусом Давида Зелігера, закінчуючи унікальними козячими сирами авторської сироварні «Fresh Line».
Бажаємо удачі у всіх починаннях, завжди готові до співпраці!
- Друзі, вітаю з Новим Роком! 🎉 Ми починаємо цей рік із глибокого занурення у кулінарні тренди, що формують сучасну гастрономію. Журнал Forbes провів масштабне дослідження, поспілкувавшись із 85 шеф-кухарями з різних куточків світу. Вони поділилися своїми спостереженнями та прогнозами щодо того, які тенденції стали визначальними на початку 2025 року.
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!