Chef'sCamp Dnepr 2017 - лагерь для шеф-поваров: начинающих и опытных!
- Побывать на мероприятии "Chef'sCamp Dnepr 2017" - это получить исключительные навыки по командному формированию концепта ресторана и проработки его меню в трехдневный термин вместе с лучшими шефами!
-
Cамые маститые шефы и рестораторы будут делиться своими секретами в рамках нашей ресто-секты.
-
Всі дні з нами будуть круті ведучі - Агроник Катерина і Якутів Олександр!
Наші досвідчені радники підготують вибухові майстер класи та прикладні дослідження:
- Концепт-шеф компанії Fest Lokal, співвласник Кафе Юність і Delicatessen - Іван Шишкін.
- Шеф-кухар ресторану BEEF. Meat&Wine, який два рази удостоєний звання "Кращий м'ясний ресторан України", Олексій Шеменков - представник топ 25 шеф-кухарів України!
- Stefano Antoniolli Executive Chef Manager semià F&F by Stefano Antoniolli Relax at Park Verholy, Полтава!
- Даниел Пхиппард (Daniel Phippard) опыт работы в Savoy в Лондоне, заведениях Мишлен, Relais Chateaux, опыт работы в Бостоне, Флориде, Чикаго, где провел время в лучших ресторанах включая Avenues, Charlie Trotters и Grant Achatz. Был шеф-поваром в Les Trois Garcon, работал с Томом Айкенсом в знаменитом ресторане «Челси». Затем переехал в Москву и за четыре года в российской столице открыл в общей сложности четыре ресторана, в том числе Ernik, который выиграл номинацию "Лучший новый ресторан" в издании Time Out!
- Stanislav Zavertailo собственник и новатор сладких идей в кондитерской Honey.
70 учасників, 5 команд, 1 переможець!
(три тижні до старту, не втрачай можливість!)
Вартість участі:
для клієнтів компанії Е-group діє знижка 10% на участь!!!
З проживанням в готелі:
- 7110 грн. (замість 7900) до 2.10.2017,
- 7470 грн. (замість 8300) - з 2.10.2017.
Без проживання:
- 5310 грн. (замість 5900) до 2.10.2017
- 5670 грн. (замість 6300) - з 2.10.2017.
Програма, Реєстрація, Деталі на сайті http://restopraktiki.com/
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!
- Фото та відео звіт з майстер-класу з приготування різних страв на нових моделях пароконвектоматів Rational.