Семінар з пароконвектоматам ТМ Apach в Києві
На семінарі з печей конвекційним і пароконвектоматам Apach (Апач) було прослухано: суть їх застосування в ресторанному господарстві, різновид печей, потужність, виконання, на відміну від інших, переваги печей Apach. Також була представлена нова лінійка печей яка в наступному році буде в активному просуванні на ринку, версії печей Touch Line.
Головна мета лінійки печей серії Touch Line урізноманітнити творчість шеф-кухаря за допомогою інноваційних технологій, які функціонують на основі інтернету.
Основними перевагами серії печей Touch Line є сенсорне управління на системі Android, яка дозволяє вести контроль віддалено за приготуванням страви із звичайного телефону або планшета, який також працює на системі Android, але не управляти процесом приготування страви.
Інформація НАССР (міжнародна система безпеки) завантажується на USB-диск для резервного копіювання, що дозволяє максимально контролювати безпеку приготування страв.
З допомогою Хмарної технології полегшується управління мережами ресторанів, навіть якщо вони знаходяться в різних містах чи країнах. Нові рецепти завантажуються з порталу USB-диска, це означає, що можна гарантувати високу якість приготування страв.
Печі мають можливість підключення до інтернету через Wi-fi, що дозволяє контролювати роботу кількох печей, навіть якщо вони знаходяться в різних точках. Ця серія печей має 400 програм (200 вже в пам'яті; 200 зберегти свої страви у пам'яті, і змінювати їх).
На практиці показано, як керувати піччю серії Touch Line і Digital.
Телефонуйте нам для отримання консультації з питань технічних особливостей устаткування Apach, новинок. Нам є, що розповісти!)
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!
- Фото та відео звіт з майстер-класу з приготування різних страв на нових моделях пароконвектоматів Rational.