Коптильня Знемога (Istoma) в асортименті Е-груп!
Холодне і гаряче копчення з печами Istoma (Знемога)
З настанням третього кварталу компанія Е-груп поспішає порадувати своїх клієнтів розширенням асортименту в області печей холодного і гарячого копчення.
Тепер печі коптильні можна придбати у нас!
Свій початок бренд бере на російському заводі ТТМ (Твердь) з 2008-го року. Саме в 2008 році була сконструйована перша низькотемпературна піч з можливістю копчення, яка отримала назву ISTOMA (електромеханічне управління). Далі в рамках розширення асортименту і функціональних можливостей лінійки були додані ISTOMA LIGHT, яка в силу свого призначення виключає опцію копчення, і ISTOMA HOLD – теплова шафа, призначення якого зберігати продукт при заданій температурі. І вже в 2010 році була випущена перша низькотемпературна піч ISTOMA, обладнана електронним управлінням, з можливістю програмування і збереження робочих програм, також виробники обладнали модель щупом. На печі з електронним управлінням мають дві моделі – ISTOMA EM (камера на 190 літрів) і ISTOMA MINI (камера 100 літрова).
Піч Знемога призначена для теплової обробки, так і для самого копчення безпосередньо. Одне з найбільш вагомих відмінностей і переваг одночасно є відсутність конвекції, сушащей продукт. В якості нагрівальних елементів по всьому периметру камери прокладені тепловиділяючий кабель, завдяки роботі якого досягається рівномірний нагрів камери печі з усіх боків. Дана система отримала назву 3D Surround Heat (тривимірне навколишній тепло). Завдяки відсутності примусової циркуляції повітря при приготуванні досягається ефект «обволікання» продукту, в результаті чого він втрачає значно менше вологи і немає потреби додатково впорскувати воду в камеру.
Ще одна особливість – автоматичний перехід з режиму приготування в режим зберігання. Ця функція дозволяє виконувати т. н. нічний приготування, у процесі якого важливо після приготування підтримувати задану температуру до моменту затребуваності.
Розглянемо основні переваги низькотемпературних печей:
- мінімальні втрати ваги продукту в процесі приготування завдяки низькотемпературної обробки.
- глибока ферментація за рахунок тривалості обробки продукту, в результаті чого зберігаються вітаміни і мінеральні речовини.
- термощуп на моделях з електронним управлінням для досягнення ідеальних результатів.
- до 8-ми програм приготування на моделях з електронним управлінням, що знижує вимоги до освіти персоналу.
- функція нічного приготування дозволить отримати готову страву задовго до приходу персоналу.
- можливість як гарячого, так і холодного копчення.
- герметичності камери – немає потреби встановлювати витяжний зонт над грубкою.
- низьке енергоспоживання – потужність печі в піковий період не більше 2,8 кВт.
- загартоване скло в дверцятах дозволяє спостерігати за кожним кроком приготування.
- якість і герметичність виконання полегшують догляд.
З появою печей в нашому асортименті фахівці компанії все частіше стикаються з питанням: «чи Можна за допомогою печей Знемога відмовитися від звичних параконвектоматов?» Відповідь однозначна – «НІ».
Знемога не є заміною пароконвектомату, адже це зовсім різне обладнання та фахівцями настійно рекомендується мати «в господарстві» їх парою. Адже в умілих руках піч Знемога і пароконвектомат за потужностями не поступляться навіть чотирьох пароконвектоматам. Добитися цього результату можна за рахунок того, що в Знемогу продукт можна закладати тоді, коли для цього є час, а завдяки системі підтримки температури готовий продукт завжди буде під рукою.
Якщо ж таки провести паралель між цим обладнанням, то Знемога має ряд переваг перед пароконвектоматом:
- спочатку набагато дешевше парового конвектомата.
- для рядового технічного обслуговування не потрібний висококваліфікований персонал.
- надзвичайно низьке споживання електроенергії.
- відсутність потреби в складних монтажних і пуско-налагоджувальних роботах, адже піч не вимагає підключення до води і каналізації, а живлення здійснюється від звичайної розетки 220 В.
Проведемо невеликий порівняльний аналіз печей низькотемпературного копчення Знемога, представлених у нашому асортименті:
|
|
|
|
Управління | Електромеханіка | Електроніка | Електроніка |
Об'єм камери,в літрах | 190 | 100 | 190 |
Макс. завантаження | 45 кг | 15 кг | 45 кг |
Пам'ять | Немає | Так (8 програм) | Так (8 програм) |
Термощуп | Немає | Так | Так |
Кількість рівнів | 10 | 10 | 10 |
Напрямні | GN 2/1 або GN 1/1 | GN 1/1 | GN 2/1 або GN 1/1 |
Підключення | 220 В | 220 В | 220 В |
Потужність | 2,8 кВт | 2,0 кВт | 2,8 кВт |
Габарити | 680*800*890 мм | 460*710*830 мм | 680*800*890 мм |
Ціна | 2 750 € | 2 600 € | 3 000 € |
Компанія Е-груп - Ваш продавець електричної коптильні, обладнання для ресторанів і магазинів в Дніпрі, Харкові, Одесі, Києві та інших містах України.
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!
- Фото та відео звіт з майстер-класу з приготування різних страв на нових моделях пароконвектоматів Rational.